reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzięki, ja czytałam że to jest niski poziom jakiegoś hormonu. Pierwszy raz tak mam że zaczęło mi się 2 dni po owu i do teraz a mam 26dc czyli teoretycznie zaraz @. Zawsze miałam właśnie 1,2 dni plamienia i @ się zaczynała ale różnica była widoczna bo plamienia były skąpe a @ szła po całości. A teraz jakby ciut to za mocne na plamienia a za słabe na @. Wcześniej jak miałam długo plamienia tylko slabiutkie to się okazało że ta blokadę hormonalna miałam :-( i teraz niewiem czy mi się @ zacznie czy nie umowie się do giną a tu mnie zaleje i co. Daje sobie przyszły tydzień ( będzie to id 27 do 34 dc jakiś tak) i jeśli nie zacznie się konkretnie @ to w kolejnym tyg idę do mojego giną ( jak się zarejestruje to zazwyczaj albo w ten sam dzień mam wizytę albo w kolejny).

reklama
Też słyszałam że to progesteroj jest, myślę że jeśli tak długie są to plamienie to lepiej to sprawdzić i zbadać, ginekolog na pewno wyśle na konkretne badania a to co będzie mógł sam sprawdzi

Też słyszałam że to progesteroj jest, myślę że jeśli tak długie są to plamienie to lepiej to sprawdzić i zbadać, ginekolog na pewno wyśle na konkretne badania a to co będzie mógł sam sprawdzi
Wiem ja myślę że ja się po prostu trochę boję znowu złych wieści i zywie nadzieję że normalny @ będzie. Choć tak czy siak jeśli normalna @ się rozkreci to po @ i tak bym poszła do gina żeby mu zgłosić te plamienia.

Witam dziewczyny:)
Dla mnie straszny dzień a zarazem początek nowego cyklu.
Przyszła @ zalewa mnie okropnie i zaraz umrę chodzę ćmie trzymam się ścian żeby się nie przewrócić Boże pomocy .....

Życzę wszystkim miłego dnia
Ja dziś z łóżka nie wychodzę

Cześć dziewczyny nie było mnie trochę. Ale od wczoraj chodzę tak wkur.... Ze masakra. Pojechaliśmy wczoraj na grilla urodzinowe go do mojej siostry. Dziewczynkom wyprawiala urodziny. Mój m tak się schlal ale no tak się schlal, on potem takie głupoty opowiada, śmieje się, nie jest groźny ale gada porostu głupoty a wszyscy leżą i kwicza. Poszedł do toalety i do mnie dzwoni. Dzwoni do mnie ze mam mu drzwi otworzyć bo nie może wyjśc. Kurw....... wa Mac no. Tłumacze durniowi że ma zamek od środka. No masakra mówię wam wstyd jak nic. W końcu wyszedł. Wkurzyłam się zapakowalam jego i syna do auta i do domu. Już nic nie mówiłam poszedł odrazu spać. A cała drogę mi gadał jak bardzo nas kocha [emoji23][emoji23][emoji23]A dziś się okazało że zostawil tam portfel z dokumentami i prawem jazdy i musimy tam wrócić.

Cześć dziewczyny nie było mnie trochę. Ale od wczoraj chodzę tak wkur.... Ze masakra. Pojechaliśmy wczoraj na grilla urodzinowe go do mojej siostry. Dziewczynkom wyprawiala urodziny. Mój m tak się schlal ale no tak się schlal, on potem takie głupoty opowiada, śmieje się, nie jest groźny ale gada porostu głupoty a wszyscy leżą i kwicza. Poszedł do toalety i do mnie dzwoni. Dzwoni do mnie ze mam mu drzwi otworzyć bo nie może wyjśc. Kurw....... wa Mac no. Tłumacze durniowi że ma zamek od środka. No masakra mówię wam wstyd jak nic. W końcu wyszedł. Wkurzyłam się zapakowalam jego i syna do auta i do domu. Już nic nie mówiłam poszedł odrazu spać. A cała drogę mi gadał jak bardzo nas kocha [emoji23][emoji23][emoji23]A dziś się okazało że zostawil tam portfel z dokumentami i prawem jazdy i musimy tam wrócić.

Hahah może Wam to pisałam tutaj, nie pamietam, ale jak ostatnio pod domem otworzyłam drzwi od samochodu, żeby zaciągnąć pijanego męża do środka, to ten otworzył portfel i wręczył mi sto złotych[emoji23] myślał, ze jesteśmy na stacji benzynowej[emoji23] jak łatwo można stówkę zarobić :D

Witam się w niedzielę [emoji4]

Widziałam, ze pisałyscie o porodzie w kwietniu. Co prawda miałam termin na maj, ale urodziłam starszą córkę w kwietniu. Fajny termin. Chociaż jakos lepiej rodziło mi się młodszą córkę pod koniec listopada. Tylko wtedy mimo niskiej ciąży tez doskwierały mi upały[emoji53]

Jutro przyjeżdża mój mąż, o dziwo na parę dni, a ja chyba właśnie dostanę @[emoji17]

Miłego dnia!

P. S. Nie wiem, czy wspominałam, ze czekam na kuriera z prezentem urodzinowym od męża? W każdym razie czekam od poprzedniego piątku i dalej się nie doczekałam[emoji17]

reklama
Hahah może Wam to pisałam tutaj, nie pamietam, ale jak ostatnio pod domem otworzyłam drzwi od samochodu, żeby zaciągnąć pijanego męża do środka, to ten otworzył portfel i wręczył mi sto złotych[emoji23] myślał, ze jesteśmy na stacji benzynowej[emoji23] jak łatwo można stówkę zarobić :D
Mój m miał akcję jakieś 2-3lata temu na jesień poszedł ze znajomymi na imprezę firmową ok spoko niech se idzie o godz 4 nad ranem telefon odbieram i słucham: kochanie pomocy jestem pod jakaś klatka schodowa nie wiem gdzie nie mam kurtki i portfela gdzieś zgubiłem okulary pomocy to ja pytam jaki numer w Opolu klatek schodowych bloków od groma a on mówi że nie wie że chyba się zgubil. Normalnie zawał na piżamę ubrałam dresy i kurtkę buty i lecę na dół i gadam z nim co widzi obok jakoś go znajde.
Okazało się że szczęście 2 bloki dalej siedział pod klatka. Ale awantura kilka dni była za taki numer. Także doskonale cię rozumiem.

Co do mnie leżę i umieram tak mnie boli że masakra tabletki nie działają aż mi słabo jak nie przejdzie do wieczora albo jak będzie bardziej bolało jadę na IP bo zwariuje.
Ale też się cieszę że @ przyszła bo będziemy się starać dalej ale tym razem już z inseminacja także są większe szanse większą nadzieja.

Do góry