reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Super, że decyzja podjęta
emoji106.png
najważniejsze to mieć plan działania
emoji6.png
trzymam kciuki żeby inseminacja się udała i żebyście już niedługo cieszyli się swoim maleństwem
emoji3059.png
może uda się na kwiecień, będą wiosenne dzieci
emoji4.png
Już się po
Dobrze kojarzę ze Opole ?
Tak tak

reklama
Mayerd super decyzja, do boju :-) [emoji16]

Ja po krótkim zmniejszeniu plamienia dziś miałam ostre plamienie( czy początek @????-trudno to nazwać zobaczę czy w nicy się rozkreci). Aczkolwiek wolałabym żeby to był normalny początek @.dziś byłby 27 dc. Zobaczymy

reklama
Ale jak do poniedziałku się nie pojawi to idę jeszcze raz bo termin na jutro teoretycznie
Mój termin @ na wczoraj, po duphastonie, zwiększonej dawce plamienia nie było ale testy czyste. Odstawiłam dupka tak jak lekarz kazał i cisza.. jakieś dwie trzy krople na papierze. W poniedziałek idę robić cukier rano to przy okazji zrobię bete dla świętego spokoju bo nie wiem czy mam już brać clo czy nie.

Na przyszły tydzień zapowiedziała się bratanica, 7letnia, więc będzie wesoło [emoji16]

Sny macie rewelacyjne [emoji16] mi to aż głupio się przyznać ale ostatni który pamiętam to że nasz nowy burmistrz robił performance, w którym rzekomo się zastrzelił ale to był taki psikus... także ten [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Do góry