reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny jestem już po. Z badań nasienia od urologa wyszło że zajście w ciążę naturalnie z moim mężem jest tylko 10% do tego dochodzą moje choroby. Muszę zacząć dokładne leczenie neurologiczne na epilepsje bo się boją że będą ataki. Nie ma szans na naturalne poczęcie. W chodzi tylko w grę sztuczne zapłodnienie ale żeby zaczęli wdrażać leczenie to muszę iść do neurologa i schudnąć póki co 10-15 kg. Jestem załamana. Dziewczyny nie mam sił wlaczyc. [emoji26][emoji26]

Młoda nie załamuj się. Mieli Ci powiedzieć co dalej i powiedzieli. Teraz trzeba wdrożyć w życie jakiś plan i działać, dążyć do tego największego szczęścia [emoji6] ja wierzę, że Wam się uda i niedługo będziesz z siebie dumna, że udało pokonać się tą daleką drogę i urodzić dziecko [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
A ja się zapytam czy jest jakaś fajna apka co przypomina o braniu leków tabletek. Ja często zapominamy a niestety mój kalendarzyk mimo że ma opcję przypomnienia o pigułce nie działa. Nic nie wyświetla nie daje powiadomień

A jeszcze jedno dziewczyny dziękuję za pocieszenie dobre słowa nadzieji bardzo dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Mąż po moim wczorajszym ataku płaczu i paniki dziś sobie załatwił do pracy na 24 dopiero a ja już wracam do domu pociągiem więc będę mogła z nim porozmawiać chociaż trochę
Strasznie mnie męczy i dobija te nasze mijanie wcale mi to nie pomaga wręcz obcina skrzydła które udało się wychodowac.
Będzie poważna rozmowa o inseminacji i o tym że musimy zwolnić trochę x praca bo nie mamy czasu dla siebie ciągle się mijamy.

A jeszcze jedno dziewczyny dziękuję za pocieszenie dobre słowa nadzieji bardzo dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Mąż po moim wczorajszym ataku płaczu i paniki dziś sobie załatwił do pracy na 24 dopiero a ja już wracam do domu pociągiem więc będę mogła z nim porozmawiać chociaż trochę
Strasznie mnie męczy i dobija te nasze mijanie wcale mi to nie pomaga wręcz obcina skrzydła które udało się wychodowac.
Będzie poważna rozmowa o inseminacji i o tym że musimy zwolnić trochę x praca bo nie mamy czasu dla siebie ciągle się mijamy.
I bardzo dobrze, pogadajcie szczerze tak od serca, wasza bliskość jest bardzo ważna, musicie mieć czas dla siebie, wtedy będzie na pewno łatwiej I wszystko się uda[emoji8]

Na grupę krwi też można dostać skierowanie? A mąż zapłacił 5 dych [emoji23] my to jesteśmy udani [emoji16]

reklama
Do góry