reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się piątkowo [emoji16]

Śniło mi się dziś, że się udało i miałam pozytywne testy ciążowe [emoji3059] żeby to tylko się spełniło...

Dziś mam wolne, ale takie wolne nie wolne, bo wieczorem znajomi wpadają na grilla, więc muszę chatę posprzątać i jedzenie przygotować [emoji16]

Milego i słonecznego dnia! [emoji6]

reklama
Witam się piątkowo [emoji16]

Śniło mi się dziś, że się udało i miałam pozytywne testy ciążowe [emoji3059] żeby to tylko się spełniło...

Dziś mam wolne, ale takie wolne nie wolne, bo wieczorem znajomi wpadają na grilla, więc muszę chatę posprzątać i jedzenie przygotować [emoji16]

Milego i słonecznego dnia! [emoji6]

Mi się dziś śniło, że byłam w ciąży i pojechałam do szpitala bo wydawało mi się, że rodzę a w tym szpitalu powiedzieli mi, że nie jestem w ogóle w ciąży [emoji23] te sny to chyba potwierdzają, że w naszych głowach tylko ciąża.. [emoji23] oczywiście życzę Ci żeby ten Twoj sen się spełnił [emoji8]

No niestety czasem się zdarza że na izbie ląduje bo w domu w pracy mdleje słabo mi. A czasem z bólu tak mi niedobrze że ciągle wymiotuje taka moja nieszczęsna @
O matko, to aż tak tragicznie ja tego nie przechodzę. Mega by Ci się przydał odpoczynek od @. Za miesiąc wyczuwam dwie kreseczki [emoji6][emoji110]
Mi się dziś śniło, że byłam w ciąży i pojechałam do szpitala bo wydawało mi się, że rodzę a w tym szpitalu powiedzieli mi, że nie jestem w ogóle w ciąży [emoji23] te sny to chyba potwierdzają, że w naszych głowach tylko ciąża.. [emoji23] oczywiście życzę Ci żeby ten Twoj sen się spełnił [emoji8]
Dokładnie, niby nie myśli się non stop, ale w głowie to siedzi. Od kiedy się staramy ciągle jakieś sny z dziećmi w tle [emoji849] no nic, chociaż można zobaczyć jak to jest te dwie kreski zobaczyć [emoji23]

O matko, to aż tak tragicznie ja tego nie przechodzę. Mega by Ci się przydał odpoczynek od @. Za miesiąc wyczuwam dwie kreseczki [emoji6][emoji110]
Dokładnie, niby nie myśli się non stop, ale w głowie to siedzi. Od kiedy się staramy ciągle jakieś sny z dziećmi w tle [emoji849] no nic, chociaż można zobaczyć jak to jest te dwie kreski zobaczyć [emoji23]

Zobaczysz, że w końcu sobie to wyśnimy [emoji3]

Przydało by się przydało odpocząć trochę :)
W sumie to jak każda z nas by chciała odpocząć od @ przez prawie rok :)
Uda nam się napewno

A co do moich @ to jest strasznie lekarz mówi że jak tylko znajdę w ciążę i szczęśliwie urodzę to będziemy musieli stosować tabletki anty bo one bardzo zmniejszają bóle a czasem nawet całkowicie zanikają

Witam :-)

Oj dziewczyny dołączam znowu mi się śniło że plamienia mi się skończyły i pojawiło dużo śluzu a u lekarza się okazało że jestem w ciąży. Jak się budzę to przez chwilę sama niewiem co jest snem co jawa ahhh. Ale to w głowie siedzi.

Co w tych naszych głowach siedzi... [emoji16]

Ogólnie jest tak, że zazwyczaj siła przyciągania się sprawdza i naprawdę z wieloma rzeczami się udaje. Tylko w tym naszym przypadku coś nie działa, bo dużo ludzi mówi, że dopiero jak się odpuści starania i wyluzuje to dzidziuś się pojawia.

Macie jakieś sposoby żeby o tym nie myśleć? Jak dla mnie nie do zrobienia bo im bardziej próbuję nie myśleć tym bardziej się nie udaje. [emoji16]

Oj ja też ma nakopane w głowie milion snów urywki scenariusze 2 kreski 1 kreska dzieciaki ciąża brzuszki wszystko tak poprzeplatane że zwariować można po nocy jeszcze bardziej zmęczona się budze.
A dziś przez sen to chyba i płakałam bo poduszka mokra

reklama
Mi się kolejny raz śniło, że zaczęłam za szybko rodzić. Mam jakieś takie przeczucie, że do terminu nie donoszę. Obudziłam się z takim dziwnym niepokojem, że mogę nie być przygotowana, jak się przyspieszy. Spakuję dziś na wszelki wypadek torbę do szpitala, nic się nie stanie, jak będzie już czekała [emoji16]

Do góry