reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Paracetamol, herbata z miodem i cytryną i wypocic się do wyrka.

A ja to już nie wiem, dzisiaj trochę wzmogl się na siłę ten mój okres, w sensie tylko na papierze, ale żywej krwi nie było. A teraz wieczorem już bardziej brunatny. Wkładka dalej czysta. Brzuch nie boli, albo palec skutecznie nie daje mi tego odczuć.

No dobra idę na betę jutro rano
Co ma być to będzie
Jak wyjdzie na plusiki zadzwonię do lekarza że mnie brzuch boli i beta dodatnia
Jeśli nie wyjdzie to czekam na @ bez złudzeń że za wcześnie na betę
W sumie według owulacji piątek max sobotę powinna być @

Trzymam kciuki!!!! [emoji4]

Dziewczyny wariuję... Jeszcze chwilę temu obmyślałam te badania i smutno mi było, że znowu się nie udało, a teraz pojawiła się nadzieja. Na papierze różowy śluz [emoji849] i teraz zachodzę w głowę, czy tak kiedykolwiek miałam [emoji848] nie przypominam sobie, zawsze mnie zalewało od razu tak na maxa... brzuch boli jak na okres, no może nie tak intensywnie. Owulacja była 12 dni temu, mój kalendarzyk termin @ podaje na jutro, a flo na piątek [emoji53] chyba dziś nie zasnę i będę czekała na rozwój wydarzeń [emoji849]

Hej piękna ja też czekam tak jak ty
Po wprowadzeniu danych w kalendarzyk i owu to @ teoretycznie powinna przyjść w piątek u mnie.
Brzuch też mnie od rana boli jak okres ale u mnie tydzień przed okresem zaczynają się jakieś tam dolegliwości bolowe więc raczej on przyjdzie :(

Jutro rano idę na betę myślę że nic nie wyjdzie bo brzuch boli i strasznie mnie wydeło:(
Ale mimo wszystko po waszych postach chce mieć prwnosc.
U ciebie będzie dobrze komuś napewno się uda zbyt wiele nad jest na jeden termin :)
I myślę że to i ty i młoda zaswiecicie tutaj ładnymi wynikami
Dziewczyny wariuję... Jeszcze chwilę temu obmyślałam te badania i smutno mi było, że znowu się nie udało, a teraz pojawiła się nadzieja. Na papierze różowy śluz [emoji849] i teraz zachodzę w głowę, czy tak kiedykolwiek miałam [emoji848] nie przypominam sobie, zawsze mnie zalewało od razu tak na maxa... brzuch boli jak na okres, no może nie tak intensywnie. Owulacja była 12 dni temu, mój kalendarzyk termin @ podaje na jutro, a flo na piątek [emoji53] chyba dziś nie zasnę i będę czekała na rozwój wydarzeń [emoji849]

Hej piękna ja też czekam tak jak ty
Po wprowadzeniu danych w kalendarzyk i owu to @ teoretycznie powinna przyjść w piątek u mnie.
Brzuch też mnie od rana boli jak okres ale u mnie tydzień przed okresem zaczynają się jakieś tam dolegliwości bolowe więc raczej on przyjdzie :(

Jutro rano idę na betę myślę że nic nie wyjdzie bo brzuch boli i strasznie mnie wydeło:(
Ale mimo wszystko po waszych postach chce mieć prwnosc.
U ciebie będzie dobrze komuś napewno się uda zbyt wiele nad jest na jeden termin :)
I myślę że to i ty i młoda zaswiecicie tutaj ładnymi wynikami
Ale to Ty miałaś pozytywny test ciążowy, więc jesteś najpewniejsza z nas wszystkich [emoji6] jutro tylko to potwierdzisz.

Najgorsze, że tyle trzeba czekać i nie ma jednoznacznego objawu... Nie wytrzymam noo... Teraz taka jestem uskrzydlona, a na bank się okaże że to tylko żart ze strony mojego organizmu tak jak miesiąc temu z tymi wszystkimi objawami. [emoji53]

Ja Już dziewczyny nie mam siły. Odebrałam dzisiaj wyniki z rezonansu odcinka lędzwiowego no od jakiegoś roku czasu bolą mnie plecy.

Mam 23 lata i wszystkie schorzenia kręgosłupa [emoji26]

I jak tu się o dzidzie starać jak nie wiem czy dam radę ja wychować [emoji25][emoji25][emoji25]

Wczorajszy alarm odwołany. Zalało mnie, a brzuch boli tak że zaraz się poryczę... Mam nadzieję, że to ostatni raz.
Do trzech razy sztuka [emoji16]

@adzik nie łam się, głowa do góry. To pierwszy szok po odebraniu wyników. Na pewno wszystko się ułoży [emoji6]

reklama
Witajcie dziewczyny [emoji8] a co to za smutki?

Mayred, trzymam mocno kciuki za dzisiejszą betę, po takich testach wynik na pewno będzie ładny [emoji6]

Paola, przykro mi, że natura robi Ci takie psikusy i jednak @ przyszła, oby następna już się nie pojawiła. Głowa do góry, trzeba wierzyć, że właśnie rozpoczynający się nowy cykl będzie należał do Ciebie i Twoje kreseczki zobaczymy niedługo na testach[emoji8][emoji6]

Adzik, problemy z kręgosłupem nie skręślają Cię, jako wspaniałej mamusi. Oczywiście, pewnie niektóre rzeczy będzie Ci ciężej zrobić, ale z odpowiednią determinacją i wsparciem na pewno sobie ze wszystkim dasz radę [emoji846]

Do góry