reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To idź na betę w sumie jak test pokazał cien to może już coś wykaże beta. Idź jutro z rana. Będę trzymać kciuki.

No niestety płacimy mega duże składki bo ki prawie 1000 zł odcigaja z wypłaty niestety a i tak nie chcą dawać skierowan.

reklama
To idź na betę w sumie jak test pokazał cien to może już coś wykaże beta. Idź jutro z rana. Będę trzymać kciuki.

No niestety płacimy mega duże składki bo ki prawie 1000 zł odcigaja z wypłaty niestety a i tak nie chcą dawać skierowan.
Właśnie o to nawiązywałam. To jest jakaś masakra. Tyle kasy A wszystko i wszędzie prywatnie. Ahh szkoda słów.

No dobra idę na betę jutro rano
Co ma być to będzie
Jak wyjdzie na plusiki zadzwonię do lekarza że mnie brzuch boli i beta dodatnia
Jeśli nie wyjdzie to czekam na @ bez złudzeń że za wcześnie na betę
W sumie według owulacji piątek max sobotę powinna być @

Co ma być to będzie
No i super dobra decyzja, spokojnie, niczym się nie stresuj, będzie dobrze, zobaczysz będziemy trzymać kciuki [emoji4]

Co ma być to będzie
Trzymam kciuki kochana i czekam na super betę.

Jeśli testy pokazały kreski i zostały odczytane po 5 minutach nie dłużej to nie ma opcji żeby beta wyszła ujemna.

Dziewczyny poradzcie coś. Wszystkie stawy mnie bolą. Normalnie chodzę jak połamana w kroczu mnie ciągnie. Nie wiem co to jest. Aż łzy z bólu poszły.

@Mayred91 trzymam kciuki za jutro [emoji110]

@młoda1994 szkoda, że Cię teraz dopada choróbsko [emoji53] ale no taka pogoda to nie ma się co dziwić w sumie. Ja się dziwię, że jeszcze się trzymam. Wskakuj pod kołdrę i się kuruj, zdrówka życzę [emoji6]

A co do nfz to ja nawet się nie będę wkurzać i nakręcać, bo szkoda czasu i nerwów. Było, jest i będzie tak. Terminy od czapy, czasami człowiek zdarzy umrzeć zanim doczeka wizyty na nfz... Jak leczyć się to tylko prywatnie. Do rodzinnego tylko po l4 chodzę [emoji23] Wyrzucimy już te 150 na tą krew męża i już. Przed chwilą jak o tym gadaliśmy i się zastanawiałam to powiedział mi, że co tydzień więcej wydaje na rośliny do ogrodu, więc mam nie przeżywać, bo robimy to w ważnym celu [emoji4] Nie mogę się już doczekać tego naszego małego ważnego celu [emoji3059]

reklama
@Mayred91 trzymam kciuki za jutro [emoji110]

@młoda1994 szkoda, że Cię teraz dopada choróbsko [emoji53] ale no taka pogoda to nie ma się co dziwić w sumie. Ja się dziwię, że jeszcze się trzymam. Wskakuj pod kołdrę i się kuruj, zdrówka życzę [emoji6]

A co do nfz to ja nawet się nie będę wkurzać i nakręcać, bo szkoda czasu i nerwów. Było, jest i będzie tak. Terminy od czapy, czasami człowiek zdarzy umrzeć zanim doczeka wizyty na nfz... Jak leczyć się to tylko prywatnie. Do rodzinnego tylko po l4 chodzę [emoji23] Wyrzucimy już te 150 na tą krew męża i już. Przed chwilą jak o tym gadaliśmy i się zastanawiałam to powiedział mi, że co tydzień więcej wydaje na rośliny do ogrodu, więc mam nie przeżywać, bo robimy to w ważnym celu [emoji4] Nie mogę się już doczekać tego naszego małego ważnego celu [emoji3059]
Mam nadzieję że jutro wstanę i będzie lepiej.

To tak lepiej dac te 150zl i mieć zrobione badania. Moja mama ma problemu z sercem A holter ma na czerwiec 2020r

Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Do góry