reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć Kochane ja dzisiaj mam termin miesiączki, czuje cały czas jakby miało mi polecieć, tak jak zawsze przed miesiaczka, boję się do toalety chodzić:( A jak tam u was ?

reklama
Hej kochana nie smutaj ja też mam doła plamienie brązowe takie delikatne mam na papierze mam nadzieję że się nie rozkreci.
Przyszły miesiąc napewno będzie nasz.
Jak się jakoś nie rozkreci do piątku/ soboty to może zrobię betę lub test ale na chwilę obecną niestety nie ,:(
Wczorajszy alarm odwołany. Zalało mnie, a brzuch boli tak że zaraz się poryczę... Mam nadzieję, że to ostatni raz.
Do trzech razy sztuka [emoji16]

@adzik nie łam się, głowa do góry. To pierwszy szok po odebraniu wyników. Na pewno wszystko się ułoży [emoji6]

Wczorajszy alarm odwołany. Zalało mnie, a brzuch boli tak że zaraz się poryczę... Mam nadzieję, że to ostatni raz.
Do trzech razy sztuka [emoji16]

@adzik nie łam się, głowa do góry. To pierwszy szok po odebraniu wyników. Na pewno wszystko się ułoży [emoji6]
To zaczynasz nowy super cykl. No coś nas nie rozpieszczają nasze organizmy, ciągle jakieś dziwne akcje.

Ja się skontaktowałam z moim gin, powiedziałam po kolei co i jak. I kazał brać nie dwie a trzy tabletki dupka i jeszcze dwa trzy dni poczekać z testem. Jak będzie negatyw to odstawić.

Siemka u nas zimno ciemno i pada. Ja dziękuję za takie wakacje. Już nie mówię o upalach ale nich będzie chociaż te 26 stopni. Kurtka szalik. Nosz docholery a potem się dziwić że wszyscy chorzy.

Jadę dziś do pracy na 11.30 do 17.00 nie chce mi się.

Trzymam za was wszystkie kciuki
Czekam na wyniki bety Mayred91.

Młoda ciepła kąpiel wygrzej się. Termoforek i pod kołdrę plus herbata z cytryna.

Nockę przeżyłam, ale dopiero podwójna dawka paracetamolu pomogła. Jestem na maxa niewyspana [emoji849]

Witajcie dziewczyny [emoji8] a co to za smutki?

Mayred, trzymam mocno kciuki za dzisiejszą betę, po takich testach wynik na pewno będzie ładny [emoji6]

Paola, przykro mi, że natura robi Ci takie psikusy i jednak @ przyszła, oby następna już się nie pojawiła. Głowa do góry, trzeba wierzyć, że właśnie rozpoczynający się nowy cykl będzie należał do Ciebie i Twoje kreseczki zobaczymy niedługo na testach[emoji8][emoji6]

Adzik, problemy z kręgosłupem nie skręślają Cię, jako wspaniałej mamusi. Oczywiście, pewnie niektóre rzeczy będzie Ci ciężej zrobić, ale z odpowiednią determinacją i wsparciem na pewno sobie ze wszystkim dasz radę [emoji846]
O tak! Ten cykl jest nasz! I tym razem musi się udać [emoji4] teraz już nie będę patrzeć na żadne "objawy" [emoji16]

Hej kochana nie smutaj ja też mam doła plamienie brązowe takie delikatne mam na papierze mam nadzieję że się nie rozkreci.
Przyszły miesiąc napewno będzie nasz.
Jak się jakoś nie rozkreci do piątku/ soboty to może zrobię betę lub test ale na chwilę obecną niestety nie ,:(
Oby się nie rozkręciło, ktoś z naszego terminu musi być w końcu zafasolkowany [emoji6] trzymam kciuki i dawaj znać na bieżąco co i jak [emoji110]

To zaczynasz nowy super cykl. No coś nas nie rozpieszczają nasze organizmy, ciągle jakieś dziwne akcje.

Ja się skontaktowałam z moim gin, powiedziałam po kolei co i jak. I kazał brać nie dwie a trzy tabletki dupka i jeszcze dwa trzy dni poczekać z testem. Jak będzie negatyw to odstawić.
O super, oby większa dawka dobrze zadziałała [emoji6]
Nowy cykl nowe szanse, tym razem będzie fasolka. Musi się udać, zaczynam z pozytywnym nastawieniem [emoji16]

Miłego dnia wszystkim [emoji4]

A ja poszłam na bete. Weszłam do laboratorium a że ludzi nie było to zrobiłam. Zobaczymy co bedzie
Nockę przeżyłam, ale dopiero podwójna dawka paracetamolu pomogła. Jestem na maxa niewyspana [emoji849]

O tak! Ten cykl jest nasz! I tym razem musi się udać [emoji4] teraz już nie będę patrzeć na żadne "objawy" [emoji16]

Oby się nie rozkręciło, ktoś z naszego terminu musi być w końcu zafasolkowany [emoji6] trzymam kciuki i dawaj znać na bieżąco co i jak [emoji110]

O super, oby większa dawka dobrze zadziałała [emoji6]
Nowy cykl nowe szanse, tym razem będzie fasolka. Musi się udać, zaczynam z pozytywnym nastawieniem [emoji16]

Miłego dnia wszystkim [emoji4]

Ledwo żyje po nocce a jeszcze jedna przede mną.

U mnie ciągle plamienia ale już w sumie dokulam do @ bo w poniedziałek powinna dostać.
Nie smutajcie miśki drogie, zgadzam się z powyższym nowy miesiąc, nowe szansę, kolejny miesiąc jest nasz :-)

reklama
Do góry