Wydaje mi się, że wskazują na ciążę A jak się czujesz ? Nie chcesz iść na bete?Owulacja była tydzień temu piątek / sobota ok 28/29 czerwiec a w sobotę teraz wyszły dwa testy z cieniem
reklama
Mayred91
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem czy jest sens bo się czuje dokładnie jak na okresWydaje mi się, że wskazują na ciążę A jak się czujesz ? Nie chcesz iść na bete?
młoda1994
Myślę że jak testy pokazały to jak najbardziej hormon powinien być widoczny w krwi i powinna beta wyjść pozytywna. Ja bym poszła.Owulacja była tydzień temu piątek / sobota ok 28/29 czerwiec a w sobotę teraz wyszły dwa testy z cieniem
Mayred91
Ale się bojeMyślę że jak testy pokazały to jak najbardziej hormon powinien być widoczny w krwi i powinna beta wyjść pozytywna. Ja bym poszła.
Ale to tak jest, jak zaszlam w pierwszą ciążę to też czułam się jak na miesiaczke, także tym się nie sugeruj, zrób może test jutro rano już powinna być kreseczka bardziej widocznaNo właśnie nie wiem czy jest sens bo się czuje dokładnie jak na okres
Aneczka85_01
Ale się boje
Pójdź i sprawdź , po co się denerwujesz i myślisz . Przynajmiej będziesz wiedzieć na czym stoisz
młoda1994
To może powtórz test jutro rano i jeśli kreska będzie ciemniejsza to zrób betę dla formalności.Ale się boje
Wiem strach przez rozczarowaniem.
Aneczka85_01
Ja to wkurzona chodzę jak nie powiem co , mam urlop a pogody niema i się nie zapowiada . A do końca roku będę pracować bez dnia wolnego . Wczoraj znalazłam ofertę do Turcji na 5 dni w dobrej cenie a mąż kręci nosem bo to trzeba było zaplanować itd . Kurka.
Albo chociaż test jeszcze raz z rana, jeśli będzie bardziej widoczna kreseczka to będzie wiadomo że hormon wzrósł od sobotyPójdź i sprawdź , po co się denerwujesz i myślisz . Przynajmiej będziesz wiedzieć na czym stoisz
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Badanie z krwi powinno już wykazać betę [emoji6]
Owulacja była tydzień temu piątek / sobota ok 28/29 czerwiec a w sobotę teraz wyszły dwa testy z cieniem
Podziel się: