Będzie dobrze nie martw się pomysł sobie w ten sposób że pójdzie ie na badania lekarz powie co i jak i będziecie działać. Głowa do góry. Będzie dobrze. Wzięłam urlop już mi koleżanka pisala. Dziś wraca po urlopie że jej się nie chce [emoji23]
Moja apka pokazuje że dziś zaczynam 4 miesiąc matko kiedy to zleciało?????? Według om 14 tc według usg 15
Mi aplikacja wczoraj pokazała początek 8 [emoji50] i uwierz, że też nie wiem, kiedy to zleciało. Mam wrażenie, że dopiero co robiłam test, latałam na betę, dopiero co czekałam jak na skazanie, jak chodziłam na pierwsze usg, bo myślałam, że powtórzą się problemy z poprzedniej ciąży. Wczoraj jak zobaczyłam na tej apce, że mam już tak niewiele czasu, to momentalnie wzięłam się za pranie i prasowanie ciuszków, bo jeszcze się okaże, że coś się przyspieszy i zostanę z tym wszystkim w doooopie [emoji23]
Mi bb działa bez zarzutu. Czytam Was dziewczyny, ale jakoś nie najlepiej się czuję i bardzo przemęczona jestem i nie chciałam Was tu zrzędzeniem swoim zasypywać.
@nikolka1203 duża dawka dupka, dużo odpoczynku i będzie dobrze [emoji6] jeżeli plamienia są jednorazowe, nie zawierają żywej krwi, ani się są związane z silnym bólem, to jest to w granicach normy. Mogły wystąpić równie dobrze od tego, że wzięłaś dupka i był po prostu skok hormonów i organizm musi się przyzwyczaić. Oczywiście trzeba wszystko skonsultować z lekarzem, ale do czasu wizyty postaraj się nie panikować, bo fasolce bardziej będzie sprzyjał Twój spokój. A gdyby plamienie się powtórzyło, to jeżeli masz się znowu stresować, to lepiej się udać na IP. W takich przypadkach przyjmują Cię bez czekania i w pierwszej kolejności, więc nie spędzisz tam pół dnia, lekarz Cię zbada, zrobi usg i uspokoi, że wszystko jest w porządku. Pamiętaj, że tam nikt Ci nie powie, że bez sensu przyjechałaś, bo masz prawo do sprawdzenia czy wszystko jest ok zawsze, kiedy dzieje się coś, co Cię bardzo niepokoi. A jeżeli masz wątpliwości do tego, czy jechać, to ja po prostu dzwoniłam na pogotowie i pytałam ratownika, czy w takiej sytuacji powinnam jechać na IP, czy po prostu za bardzo dramatyzuję i ewentualnie co w takiej sytuacji robić [emoji846]