reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Retyyy, myślałam, że zwariuję. Nie działała mi znowu apka to zainstalowałam jeszcze raz. Nie chciała się włączyć, a jak już zadziałała to zapomniałam hasła i musiałam odzyskiwać [emoji23]
Laski oto testy jak podeschly wiem że nie nie powinnam ale zrobiłam foto 2 różne firmy a kreski takie same to chyba nie przypadek Zobacz załącznik 995393
No ślepy by zauważył, dwie kreski jak nic [emoji3059] ale fajnie, że tak szybko testy Ci wyszły.

Ja zatestuje jutro rano, ale nie spodziewam się niczego [emoji53]

reklama
Ja dziś przytulanki ale nie mam nawet dni płodnych tak że dziis tylko przyjemność [emoji23] teraz. Trochę jajniki bolą ale nie myślę o tym bo dopiero co @ sobie polazła [emoji17][emoji17]
Retyyy, myślałam, że zwariuję. Nie działała mi znowu apka to zainstalowałam jeszcze raz. Nie chciała się włączyć, a jak już zadziałała to zapomniałam hasła i musiałam odzyskiwać [emoji23]
No ślepy by zauważył, dwie kreski jak nic [emoji3059] ale fajnie, że tak szybko testy Ci wyszły.

Powiem ci kochana ja też pamiętasz jak pisałam że testuje tak o żeby sobie przypomnieć jak to się robi bo od ponad 2 lat nie testowalam i na nic się nie nastawiałam bo to ok 9-10dpo owu a jednak coś tam jakiś cień cienia pokazało
Także myślę że u ciebie też coś tam będzie ;);););)

Ja dziś przytulanki ale nie mam nawet dni płodnych tak że dziis tylko przyjemność [emoji23] teraz. Trochę jajniki bolą ale nie myślę o tym bo dopiero co @ sobie polazła [emoji17][emoji17]
No i fajnie, że nie robicie wszystkiego tylko pod kalendarzyk, ale też tak po prostu cieszycie się sobą [emoji6]
Powiem ci kochana ja też pamiętasz jak pisałam że testuje tak o żeby sobie przypomnieć jak to się robi bo od ponad 2 lat nie testowalam i na nic się nie nastawiałam bo to ok 9-10dpo owu a jednak coś tam jakiś cień cienia pokazało
Także myślę że u ciebie też coś tam będzie ;);););)
No właśnie pamiętam. Miało być na próbę a zobacz jaki piękny wynik wyszedł [emoji7] a tej bety nie możesz wcześniej zrobić?

U mnie będzie jutro 11 dni po owu, zobaczymy. Bardzo chciałabym zobaczyć chociaż cień cienia, a nie śnieżnobiałą pustkę... Ale wątpię, jakoś tak nie jestem dobrze nastawiona. Dziś mnie trochę brzuch pobolewał, boję się, że to już na okres...

Nie można popasc w paranoje staram się nie załamywać w tym miesiącu chłopak idzie na badania staram się myśleć że dzidzia jeszcze nie czuje stabilności a nie ze wina jest w którymś z nas
No i fajnie, że nie robicie wszystkiego tylko pod kalendarzyk, ale też tak po prostu cieszycie się sobą [emoji6]
No właśnie pamiętam. Miało być na próbę a zobacz jaki piękny wynik wyszedł [emoji7] a tej bety nie możesz wcześniej zrobić?

U mnie będzie jutro 11 dni po owu, zobaczymy. Bardzo chciałabym zobaczyć chociaż cień cienia, a nie śnieżnobiałą pustkę... Ale wątpię, jakoś tak nie jestem dobrze nastawiona. Dziś mnie trochę brzuch pobolewał, boję się, że to już na okres...

Nie chcę wcześniej. Środę czwartek to będzie mniej więcej czas kiedy lekarz kazał zrobić betę a nie pozwolił zrobić testów ale nie posluchalam
Jak w środę czwartek beta będzie dodatnia to w piątek lub sobotę powtórzę i dopiero zadzwonię do lekarza

Nie można popasc w paranoje staram się nie załamywać w tym miesiącu chłopak idzie na badania staram się myśleć że dzidzia jeszcze nie czuje stabilności a nie ze wina jest w którymś z nas
No to gratuluję, że się udaje [emoji6] ja jakoś się zafiksowałam w tym jednym temacie...
Nie chcę wcześniej. Środę czwartek to będzie mniej więcej czas kiedy lekarz kazał zrobić betę a nie pozwolił zrobić testów ale nie posluchalam
Jak w środę czwartek beta będzie dodatnia to w piątek lub sobotę powtórzę i dopiero zadzwonię do lekarza
Rozumiem [emoji6] a przypomnij teraz był jeden pęcherzyk, czy znowu dwa?

reklama

Ja mam dzisiaj 7dpo ale nie robię sobie dużej nadziei że się mogło udać. Czekam po prostu na @ i zaczynamy starania z klinika i diagnozowanie się.

Trzymam kciuki aby pokazał ci test tak jak koleżance.

Do góry