reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No jadę ale gościu mnie wnerwil bo napisał godzinę temu czy mogę być teraz bo ktoś przyjeżdża o 15 po niego. Więc napisałam że miałam być wczoraj to napisał że go nie ma i poprosiłam o rezerwację i że byłam pierwsza i że to nie fer. Mogę być o 29 bo do 18 jestem w pracy. I mi odpisał że ok. No tak się nie robi

O to ten

Wózek super. Mały pewnie należy do tych lekkich i wygląda na wygodny.

reklama
No jadę ale gościu mnie wnerwil bo napisał godzinę temu czy mogę być teraz bo ktoś przyjeżdża o 15 po niego. Więc napisałam że miałam być wczoraj to napisał że go nie ma i poprosiłam o rezerwację i że byłam pierwsza i że to nie fer. Mogę być o 29 bo do 18 jestem w pracy. I mi odpisał że ok. No tak się nie robi

O to ten

Super wózek ♡ pewnie się będzie super prowadzić

Najpierw położyłam inną farbę niż zawsze, bo mojej nie było i odrost wyszedł mi wpadający w zieleń, a właściwie to mi nie wyszedł, został dalej ciemny, ale w odcieniu zielonym takim dziwnym. I najlepszym ratunkiem było nałożenie ciemnego koloru, żeby wszystko wyrównać. Kurcze, nie wiem, czy to przypadkiem nie przez wpływ hormonów, bo słyszałam, że czasami w ciąży kolor wychodzi inny niż powinien.
Co zrobiłaś z włosami? Zszedł ci kolor?

Najpierw położyłam inną farbę niż zawsze, bo mojej nie było i odrost wyszedł mi wpadający w zieleń, a właściwie to mi nie wyszedł, został dalej ciemny, ale w odcieniu zielonym takim dziwnym. I najlepszym ratunkiem było nałożenie ciemnego koloru, żeby wszystko wyrównać. Kurcze, nie wiem, czy to przypadkiem nie przez wpływ hormonów, bo słyszałam, że czasami w ciąży kolor wychodzi inny niż powinien.
Bo tak jest. Jednym wyjdzie kolor taki jaki chcą A innym wyjdzie całkiem inny.

No właśnie ten wózek wbrew pozorom ma jedną z większych gondoli.
Może to rzeczywiście że szybko kupować ale nie chce wszystkiego na ostatni chwilę bo wiadomo że kupa kasy pójdzie a tak się nie odczuje tego.

Padam na pysk po pracy, rodzice pytają mnie jak się czuje. Powiem wam że 18 sierpnia przychodzi dziewczyna za mnie. Trochę mi przykro że ich odpuszczam. Wrócę ich już nie będzie więc dostanę pewnie 3 łatki. Będę tęsknić za praca do tego stopnia że się zastanawiam czy nie chodzić do końca [emoji23]. Miesiąc temu zatrudnił nowa dziewczynę do żłobka i jest w 7 miesiącu ciazu. Ale szefowa na spoko to przyjęła [emoji23]

No właśnie ten wózek wbrew pozorom ma jedną z większych gondoli.
Może to rzeczywiście że szybko kupować ale nie chce wszystkiego na ostatni chwilę bo wiadomo że kupa kasy pójdzie a tak się nie odczuje tego.

Padam na pysk po pracy, rodzice pytają mnie jak się czuje. Powiem wam że 18 sierpnia przychodzi dziewczyna za mnie. Trochę mi przykro że ich odpuszczam. Wrócę ich już nie będzie więc dostanę pewnie 3 łatki. Będę tęsknić za praca do tego stopnia że się zastanawiam czy nie chodzić do końca [emoji23]. Miesiąc temu zatrudnił nowa dziewczynę do żłobka i jest w 7 miesiącu ciazu. Ale szefowa na spoko to przyjęła [emoji23]
Moj poprzedni szef na starcie pytał o planowaniu dzieci. Bzdura pytać o to kobietę w wieku 20-35 lat

Nie był nigdy zadowolony z informację że kto ras jest w ciąży... A zatrudniał same kobiety [emoji106]

O to ten

Super wózek i za taką cenę nic tylko brać [emoji6] żeby tylko facet faktycznie poczekał na Ciebie [emoji6]
Ta moja również wylicza ze średniej. No mam nadzieję, że jednak się myli ;) tak czy siak testować będę w przyszła środę lub czwartek bo owu byla 12-14dc :)
Ja powinnam testować w środę, ale pewnie nie wytrzymam aż tak długo [emoji16]

Wgl dziewczyny co jest najgorsze... Ja jakoś sobie w tym cyklu opuściłam, na spokojnie do tego podchodzę, że co ma być to będzie, nie przeżywam aż tak jak miesiąc temu, a mój mąż to jakby przejął moje zachowanie, ciągle się pyta kiedy test [emoji23]

reklama
Super wózek i za taką cenę nic tylko brać [emoji6] żeby tylko facet faktycznie poczekał na Ciebie [emoji6]
Ja powinnam testować w środę, ale pewnie nie wytrzymam aż tak długo [emoji16]

Wgl dziewczyny co jest najgorsze... Ja jakoś sobie w tym cyklu opuściłam, na spokojnie do tego podchodzę, że co ma być to będzie, nie przeżywam aż tak jak miesiąc temu, a mój mąż to jakby przejął moje zachowanie, ciągle się pyta kiedy test [emoji23]
Mam kupiłam jest piękny [emoji7]
Moj poprzedni szef na starcie pytał o planowaniu dzieci. Bzdura pytać o to kobietę w wieku 20-35 lat

Nie był nigdy zadowolony z informację że kto ras jest w ciąży... A zatrudniał same kobiety [emoji106]
U mnie tak aż nie bo szefowa jest pro rodzinna i ona się cieszy jak ktoś jest w ciąży. Mnie naprzyklad wysciskala. Sama ma dwójkę małych dzieci najmłodsze u nas w zlobku a to starsze 5 letnie u mnie w grupie. Jestem jej nauczycielem [emoji23]

Do góry