[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Marta, apropo prania jeszcze [emoji16][emoji16][emoji16] jak można prać tylko w 30, to na bank nie można prasować [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 990673
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Wiem należę [emoji7] do ChPd
My jesteśmy 10 lat po ślubie Boże.... Tyle wytrzymalismy i ciągle mnie denerwuje [emoji23][emoji7]
A jeszcze należę do grupy pozmiatane Chujowa Pani Domu po godzinach [emoji23]
My byliśmy w sobotę nad jeziorem i chyba tam właśnie to pH mi się zmieniło bo pełno zaraskow i w ogóle
Od poniedziałku mamy w pracy 2 studencki na wymianę jedna z Turcji a druga z Indonezji. Pokazywały dzieciom prezentacje państw. Ale na Bali jest pięknie chciałabym tam kiedyś pojechać
Ja tez należę do pozamiatane [emoji23]
młoda1994
Kochana uwierzę jak się uda póki co wasza wiara czyni cuda i z wasza wiara napewno się uda.Musisz wierzyć, że się uda! My wierzymy [emoji4][emoji4][emoji4]
Mój mąż to mi non stop dokucza, serio [emoji23] i on chyba z tego nigdy nie wyrośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
młoda1994
W tym problem ze ja nie byłam wogule leczona bo każdy gin miał mnie w dupie i wszystko zganial na moja wagę ciała.Mój Oliwier to jest kalenadarzowa dziewczynka dwa dni przed owu. Ja tam to w planowanie płci nie wierzę w ogóle.
Nie ma czego zazdrościć nam się pk prostu poszczescilo. Chociaż dziecko drugie chciał bardziej mąż i syn niż ja [emoji23]
Uda się wam też dziewczyny na pewno.
Młoda trzymam kciuki za tą klinikę żeby wam pomogli bardzo w to wierzę. Wydaje mi się że byłaś źle leczona i e zdiagnozowana. Teraz z górki.
No to w ogóle masakra dobrze ze teraz jesteś na dobrej drodzeW tym problem ze ja nie byłam wogule leczona bo każdy gin miał mnie w dupie i wszystko zganial na moja wagę ciała.
młoda1994
Dokładnie dlatego się tak ucieszyłam z tej kliniki.No to w ogóle masakra dobrze ze teraz jesteś na dobrej drodze
fiddlee
Ja piernicze, to ludzie mają pomysły.
Jadę po syna do przedszkola dzwonili że ewakuacja jest ktoś zadzwonił że jest bomba i muszę jechać go odebrać
reklama
G
guest-1738525525
Gość
Cudowne [emoji176][emoji176]Hej dziewczyny wczoraj padłam po tych emocjach, wszytko u nas ok rośniemy [emoji7][emoji7]i jestem taka szczęśliwa Zobacz załącznik 990750
Podziel się: