reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]
Mój Oliwier to jest kalenadarzowa dziewczynka dwa dni przed owu. Ja tam to w planowanie płci nie wierzę w ogóle.
Nie ma czego zazdrościć nam się pk prostu poszczescilo. Chociaż dziecko drugie chciał bardziej mąż i syn niż ja [emoji23]

Uda się wam też dziewczyny na pewno.

Młoda trzymam kciuki za tą klinikę żeby wam pomogli bardzo w to wierzę. Wydaje mi się że byłaś źle leczona i e zdiagnozowana. Teraz z górki.

reklama
Ja już w drodze do pracy dobrze ze dziś do 13 tylko i spokój. Przedstawiam wam moje pranie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a dwie pralki się susza plus kolejne czeka na pranie. ChPd była by że mnie dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze nie mogę wrzucić foto wyskakuje że nie mam uprawnień

Ja już w drodze do pracy dobrze ze dziś do 13 tylko i spokój. Przedstawiam wam moje pranie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a dwie pralki się susza plus kolejne czeka na pranie. ChPd była by że mnie dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze nie mogę wrzucić foto wyskakuje że nie mam uprawnień
O teraz się udalo
IMG_20190627_054417.jpg

Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]

Na Facebooku jest taka grupa Chujowa Pani Domu [emoji23][emoji23][emoji23]

Musisz wierzyć, że się uda! My wierzymy [emoji4][emoji4][emoji4]

Mój mąż to mi non stop dokucza, serio [emoji23] i on chyba z tego nigdy nie wyrośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Chciałabym w to wierzyć. To naprawdę jest ostatnia moja nadzieja ze klinika mi pomoże chociaż zajść w ciążę z jednym dzieckiem żeby dom nie był taki pusty. Życie z samym mężem jest nudy nikt nie biega nie krzyczy nie płacze nie dokucza[emoji23]

Ja już 4 lata po ślubie jestem i maluch jest tak wyczekany, że nie będę marudziła, że muszę wiecznie wstawać w nocy. Nooo, przynajmniej postaram się nie marudzić [emoji16]
My jesteśmy 2 lata po ślubie i jest za cicho w tym domu. Chciałabym w końcu sama się przekonać czy nocą wstawania do dziecka jest przerabane jak większość mam mówi. Jednak mieć dziecko w domu to już całkiem inaczej niż tylko małżeństwo. [emoji6]

Na Facebooku jest taka grupa Chujowa Pani Domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem należę [emoji7] do ChPd

My jesteśmy 10 lat po ślubie Boże.... Tyle wytrzymalismy i ciągle mnie denerwuje [emoji23][emoji7]

A jeszcze należę do grupy pozmiatane Chujowa Pani Domu po godzinach [emoji23]

My byliśmy w sobotę nad jeziorem i chyba tam właśnie to pH mi się zmieniło bo pełno zaraskow i w ogóle

Od poniedziałku mamy w pracy 2 studencki na wymianę jedna z Turcji a druga z Indonezji. Pokazywały dzieciom prezentacje państw. Ale na Bali jest pięknie chciałabym tam kiedyś pojechać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry