reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Super, gratuluję [emoji4] najlepiej pójść po skończonym 6 tygodniu, wtedy już na pewno wszystko będzie widoczne na usg [emoji6]
Dziewczyny w którym tygodniu iść do lekarza żeby było już serduszko? [emoji4]
Witam więc po dwóch latach 5 tc.. Jest strach i ogromne szczęście [emoji3] termin z om 26.02.2020, modlę się teraz żeby skonczylo się to dobrze.

reklama
Jesteś wspaniałą kobietą i jestem pewna że wszystko wam się uda [emoji3590] dziękuję za wszystko
[emoji173] dziękuję za miłe słowa. Też mam taką nadzieję ale nie wiem ile jeszcze zostało mi cierpliwości do tego wszystkiego. Jeszcze cała nadzieja została w klinice że oni nam pomogą. Ale to się dopiero wszystko okaże jak zacznę tam jeździć i jak do nas podejda.

To całkiem normalne, ja również to przechodziłam, bóle były nawet silniejsze niż na @, a jest wszystko w porządku[emoji846] spokojnie i bez nerwów, po prostu macica się rozciąga
Zapytam Ciebie moja droga o te bóle bo nie wytrzymam.. Są takie jak na miesiączkę trwają chwilę i przestaje boleć +dochodzą do tego bóle krzyża które no jednak są dla mnie mniej przerażające ale jednak są. Czy faktycznie inne dziewczyny też tak mają? Spotkałaś się z tym w tej lub poprzedniej ciąży? Moja poprzednia była tak krótka, że niestety nic z niej nie pamiętam :( poroniłam w 6,5 tc zanim zaczęło bić serducho

[emoji173] dziękuję za miłe słowa. Też mam taką nadzieję ale nie wiem ile jeszcze zostało mi cierpliwości do tego wszystkiego. Jeszcze cała nadzieja została w klinice że oni nam pomogą. Ale to się dopiero wszystko okaże jak zacznę tam jeździć i jak do nas podejda.
Będę tu cały czas i będę śledzić wasza drogę ale jestem pewna że będziesz zaraz po mnie się cieszyć, mam nosa [emoji8]

To całkiem normalne, ja również to przechodziłam, bóle były nawet silniejsze niż na @, a jest wszystko w porządku[emoji846] spokojnie i bez nerwów, po prostu macica się rozciąga
W którym jesteś tygodniu? Tak się cieszę że was mam dziewczyny [emoji7] nie mam rówieśników którzy by się starali, więc nie mam z kim się tym wszystkim dzielić

Dziś zaczęłam 30 tydzień i do tej pory zdarzają mi się dni, kiedy czuję taki ból [emoji6]
Ooo to już bliziutkoo, ja myślałam że wcześniej [emoji23] ciężko mi było nadrobić wszystkie posty, dziewczynka czy chłopiec? Dobrze wiedzieć że to normalne, niby czytałam w internecie że mogą być ale wiecie jak to jest.. Różne rzeczy piszą a też jechać na IP i się wyglupic bo brzuch pobolewa wolałam nie [emoji23]

Chłopak, czekamy na Marcela [emoji6] lepiej dopytać, albo w razie wątpliwości jechać na IP i się wygłupić, niż coś przeoczyć.
Ooo to już bliziutkoo, ja myślałam że wcześniej [emoji23] ciężko mi było nadrobić wszystkie posty, dziewczynka czy chłopiec? Dobrze wiedzieć że to normalne, niby czytałam w internecie że mogą być ale wiecie jak to jest.. Różne rzeczy piszą a też jechać na IP i się wyglupic bo brzuch pobolewa wolałam nie [emoji23]

reklama
Macie taki dylemat te parę dni przed @ że mega chcecie zrobić test ale wiecie że. Zawczesnie mimo to i tak chcecie go zrobić ale nie chcecie się znowu rozczarować [emoji3525][emoji3525]

Do góry