reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny w którym tygodniu iść do lekarza żeby było już serduszko? [emoji4]
Witam więc po dwóch latach 5 tc.. Jest strach i ogromne szczęście [emoji3] termin z om 26.02.2020, modlę się teraz żeby skonczylo się to dobrze.
Serduszko może być i już ale warto poczekać tydzień półtora i iść do lekarza żeby napewno serduszko już było. Gratulacje i życzę spokojnej i nudnej ciąży.

Zostały 4 dni do @ tak bardzo mnie korci żeby zrobić ten test mam jeden i jest mega ciężko ale wytrzymuje jeszcze.. Hah dzie przeleciał nade mną bocian może to jakiś znak [emoji23][emoji23][emoji23]

Serduszko może być i już ale warto poczekać tydzień półtora i iść do lekarza żeby napewno serduszko już było. Gratulacje i życzę spokojnej i nudnej ciąży.
No właśnie się zastanawiałam czy 6 czy 7 tydzień powinien być już tym pewnym, nie chce się pospiszyć, endokrynologa na szczęście mam na 4 lipca to mu powiem bo to bardzo ważne po moim poronieniu i przy hashi.. Dziękuję bardzo choć ból pleców w krzyżu i te pobolewania w podbrzuszu jak siedze/stoję mnie martwią. Jak leżę to czuję się super ale chcąc nie chcąc muszę pracować i funkcjonować :)

No właśnie się zastanawiałam czy 6 czy 7 tydzień powinien być już tym pewnym, nie chce się pospiszyć, endokrynologa na szczęście mam na 4 lipca to mu powiem bo to bardzo ważne po moim poronieniu i przy hashi.. Dziękuję bardzo choć ból pleców w krzyżu i te pobolewania w podbrzuszu jak siedze/stoję mnie martwią. Jak leżę to czuję się super ale chcąc nie chcąc muszę pracować i funkcjonować :)
Ja bym się udała do gin w połowie pierwszego tyg lipca to będzie już taki pewniejsze tydzień że serduszko już powinno być widać i pewnie już je usłyszysz.

Dziewczyny w którym tygodniu iść do lekarza żeby było już serduszko? [emoji4]
Witam więc po dwóch latach 5 tc.. Jest strach i ogromne szczęście [emoji3] termin z om 26.02.2020, modlę się teraz żeby skonczylo się to dobrze.
Ja bym poczekala tydzień dwa. Wiem że ciężko ale ze spokojem wszystko będzie dobrze
Dziękuję za opinie. Będę robiła te różowe chyba bardziej wiarygodne są niż te pierwsze.
Niektóre testy są porostu wadliwe. Czytałam kiedyś o tym.

reklama
Ja bym poczekala tydzień dwa. Wiem że ciężko ale ze spokojem wszystko będzie dobrze Niektóre testy są porostu wadliwe. Czytałam kiedyś o tym.
Właśnie dlatego zapytałam was na forum bo już całkiem zglupialam. Z tego wynika że dopiero jestem przed owu albo już po owu. Zobaczymy którego dc dostanę @

Do góry