reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Moja temp wygląda z jednego kalendarzyka i z drugiego kalendarzyka z tego pierwszeg9 wychodzi mi @ Na 13 lipca A z drugiego na 17 lipca będę robiła nadal testy bo jeszcze mam 17 testów.
Screenshot_20190622-203205_OvuView.jpeg
Screenshot_20190622-203230_My%20Calendar.jpeg

reklama
Może owu się przesunela i będzie później. Ja bym robiła dalej testy. A z temp to różnie też bywa bo te upały, zmęczenie i w ogóle, myślę że wszystko ma wpływ.
U mnie owu może być również bardzo późno bo z jednego kalendarzyka @ mi pokazuje że będzie na 13 lipca A drugi na 17 lipca A nie wykluczam że @ może przyjść nawet później niż po 40 dniach.

Mierze temp i moja temp nigdy nie sięga 36.6 A czasami nawet mam 35.9 A największa temp która miałam to dokładnie 36.54
Aa no to wykres już wygląda trochę inaczej, myślałam że wszystkie temp z tego cyklu są poniżej podstawowej. Tyle ile się naczytalam forów ciążowych połowa dziewczyn ma takie niskie temperatury więc tym nie ma się co martwić, wykresy w aplikacji mój kalendarzyk były dla mnie mocno nie czytelne więc zrezygnowałam z mierzenia temp całkowicie i za dużo Ci nie pomogę..Ale kurcze tak mooocno trzymam za ciebie kciuki [emoji3590]

Aa no to wykres już wygląda trochę inaczej, myślałam że wszystkie temp z tego cyklu są poniżej podstawowej. Tyle ile się naczytalam forów ciążowych połowa dziewczyn ma takie niskie temperatury więc tym nie ma się co martwić, wykresy w aplikacji mój kalendarzyk były dla mnie mocno nie czytelne więc zrezygnowałam z mierzenia temp całkowicie i za dużo Ci nie pomogę..Ale kurcze tak mooocno trzymam za ciebie kciuki [emoji3590]
No tak wszystkie pomiary są poniżej temperatury podstawowej. Moja temp ani jednego dnia nie sięgla 36.6 zawsze jest poniżej A mierze od 2dc i będę mierzyć do końca cyklu. A jak dostanę @ to mam zamiar przyszły cykl mierzyć w pochwie i porównać wykres do tego bieżącego

reklama
Do góry