reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Czesc dziewczyny. Dlugo mnie nie bylo, bo troche sobie powakacjowalismy z moim M :)
Troche wypoczeci, zresetowani, pelni nadziei czekamy na owu i nowa szanse ;)
Staralam sie Was podczytywac, ale przyznaje sie, ze nie ogarnelam z nadrobieniem wszystkiego...
Co mnie omineło? ;)

reklama
A z tą temperaturą czemu nie możesz dojść do ładu? Tak skacze, czy jak?
Nie przekreślaj tego cyklu, pewnie owu będzie w najbliższym czasie skoro takie dłuższe cykle masz [emoji6]

Ja dziś 13 dc, obstawiam, że owu będzie niedługo, bo czuję lewy jajnik. Zastanawia mnie tylko fakt, czemu znowu lewy, ostatnio miałam owu z lewego też [emoji849]

Ja miałam chyba 4 cykle z prawego pod rząd także jest możliwe .

Witam was dziewczyny , mąż m właśnie wyjechał ale tylko na dwa tygodnie i urlop. Mam nadzieje ze w tym cyklu zaskoczy bo Niemam siły już . Czas tak szybko leci a ja cały czas czekam na dwie kreski . Piersi pobolewają zbyt szybko ale to może moje urojenia [emoji23][emoji23]

Cześć wszystkim,

Dziś chyba noc dziwnych snów. Mi się śniło, że miałam dziecko, ale zapomniałam, że trzeba je karmić, a ono wcale nie płakało, cały czas takie pogodne. Potem jak dostało cycka to nie chciało/nie umiało jeść [emoji50] masakra jakaś...
Wgl najlepsze, że to chyba był chłopiec. Ale ogólnie od kiedy postanowiliśmy, że zaczniemy się starać to już mi wszystko jedno co będzie, nie nastawiam się aż tak jak kiedyś mocno na dziewczynkę. Byle się udało, byle było zdrowe i silne, no i żebyśmy oboje dobrze zniesli ciążę [emoji4]
Ja miałam chyba 4 cykle z prawego pod rząd także jest możliwe .
Aaa czyli norma, dzieki [emoji6] ja cały czas myślałam, że to na przemian leci [emoji849]

Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

A
Mi się ostatnio śniło właśnie jak odebrałam wyniki papa że dziecko będzie chore i że chłopiec. Ja zwariuje do wtorku dziewczyny. Strasznie się boję

Zazwyczaj martwimy się na zapas i okazuje się później, że jest wszystko w porządku. Ale sama pewnie też umierałabym ze strachu, dlatego pappa wcale nie robiłam, bo dla mnie to za duży stres by był. Będzie wszystko w porządku, zobaczysz [emoji6]
A
Mi się ostatnio śniło właśnie jak odebrałam wyniki papa że dziecko będzie chore i że chłopiec. Ja zwariuje do wtorku dziewczyny. Strasznie się boję

Tak z innej beczki, zauważyliście ze nie ma marcowek jeszcze? Długo coś...
Moze jeszcze za wcześnie bo to chyba początek by był?
Zazwyczaj martwimy się na zapas i okazuje się później, że jest wszystko w porządku. Ale sama pewnie też umierałabym ze strachu, dlatego pappa wcale nie robiłam, bo dla mnie to za duży stres by był. Będzie wszystko w porządku, zobaczysz [emoji6]
Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

reklama
Do góry