reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Dziewczyny z rana.
Ja na nocce do 8 choć już bym poszła do domu.
@ narazie brak ale to dop 1 dzień nie panikuje, zacznę panikowac po tygodniu :-)

reklama
Witam was dziewczyny w ten upalny poranek . Czytam was czytam ale brak czasu bo jak wiecie mąż jest. Jutro wyjeżdża . Dzisiaj to mój 10 dc i mam wizytę u gin popołudniu . Robię testy od 6 dnia i zaraz wam wstawię zdjęcie . Oczywiście tez dam znać po wizycie jak jajeczka wyglądają i jak to się ma do mojego testu .

Zrobiłam właśnie test i znowu dupa. Niby termin @ mam na juto ew na pon ale wiem że to i tak nic nie zmieni.... No cóż.... Trudno się mówi. Teraz w czerwcu rezygnujemy że starań bo 20 lipca jedziemy na wakacje wiem w lipcu akurat po wakacjach znowu zaczniemy.

IMG_2827.JPG

Wykorzystajcie jeszcze jutro z mężem ostatni dzień, plemniki przecież żyją kilka dni, a może owu przyjdzie dość szybko i się uda [emoji6]
Witam was dziewczyny w ten upalny poranek . Czytam was czytam ale brak czasu bo jak wiecie mąż jest. Jutro wyjeżdża . Dzisiaj to mój 10 dc i mam wizytę u gin popołudniu . Robię testy od 6 dnia i zaraz wam wstawię zdjęcie . Oczywiście tez dam znać po wizycie jak jajeczka wyglądają i jak to się ma do mojego testu .

Póki nie ma okresu, to jeszcze jest szansa [emoji6] trzymam kciuki, żeby się nie pojawił [emoji4]
Zrobiłam właśnie test i znowu dupa. Niby termin @ mam na juto ew na pon ale wiem że to i tak nic nie zmieni.... No cóż.... Trudno się mówi. Teraz w czerwcu rezygnujemy że starań bo 20 lipca jedziemy na wakacje wiem w lipcu akurat po wakacjach znowu zaczniemy.

reklama
Do góry