reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej laseczki zmęczę wszystkim udanego spokojnego dnia[emoji255][emoji255][emoji255]
Ja dziś znów w drodze do wrocka tak jak tydzień temu do lekarza z m na wizyte.

Boże jak się cieszę dziś ostatni dzień pracy i urlop wyjeżdżamy dziś w nocy żeby nie jechać jutro w upale bo ma grzac.
Nie będę się odzywała kilka dni gdyż jedziemy w plener bez prądu i słabym zasięgiem ( takie miejsca są jeszcze w Polsce [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28])

Na urlop jadę razem z clo i tabletkami przeciwbólowymi bo mam dostać @ więc po zakończonym urlopie na monitoring i zobaczymy czy coś sie zadziało :)
Udanego wypadu i wracaj do nas z super wiadomościami. Wypoczywaj ile się da :) :)

Ale jeżeli lekarz zalecił inaczej, to widocznie był jakiś powód tego. Bez konsultacji lekarza lepiej nic nie zmieniaj, to w końcu są hormony i lekarz wie, jak powinny być zażywane. Dupek ma wiele zastosowań w zależności od tego, jak jest przyjmowany i z Twoimi zaleceniami mogą być po prostu inne powody przyjmowania.
Kurczę ja chyba do czasu wizyty u gin też tak będę brała

Ale tu dziś cisza i spokój [emoji16] ja dziś w pracy ledwo wytrzymałam, myslalam, że zemdleje, ale po powrocie do domu jak nowo narodzona [emoji16] chyba zmęczenie materiału po całym tygodniu... Ale porobiłam w ogrodzie i od razu lepiej, a tymczasem pije piwko i to normalne skoro jednak mogę. Chociaż w lodówce królują 0% [emoji23]

@MartaSx jak wycieczka? Udana? Opowiadaj jak było [emoji6]

Ale tu dziś cisza i spokój [emoji16] ja dziś w pracy ledwo wytrzymałam, myslalam, że zemdleje, ale po powrocie do domu jak nowo narodzona [emoji16] chyba zmęczenie materiału po całym tygodniu... Ale porobiłam w ogrodzie i od razu lepiej, a tymczasem pije piwko i to normalne skoro jednak mogę. Chociaż w lodówce królują 0% [emoji23]

@MartaSx jak wycieczka? Udana? Opowiadaj jak było [emoji6]
Hejka po powrocie położyłam się z synkiem spać. Tacy zmęczeni byliśmy. Wycieczka super. Rodzice mi dziękowali i mówili że bardzo im się podoba. Ogólnie wszystko super. Ale przy wejściu pełno ludzi ok 300 w kolejce Boże... Tylko dwie kasy i laska, która się uczy. Ok poszliśmy z dyrektorem kupić bilety 123. Okazało się że nam dali o 3 za mało. Znów w tej kolejce. Jam już weszliśmy był szał dla dzieci i dla nas. Byłam na wszystkim. Rolercoster super. Ale syn nie chciał ze mną jechać drugi raz [emoji23]. Czas posiłku dla mnie i dla innych było ok ale Pani Dyrektor poszła się wyżyć na gościu z kuchni bo frytki zimne i bez soki. No ludzie wtyd mi było jak nic. No bo bez przesady zrobić posiłek dla tyłu osób to nie będzie gorące do cholerny. Mało tego dali nam 8 bulek za free do hamburgerow wege zrobili nam je i dołożyli frytek ile chcieliśmy. Też za to nie płacąc a ta ok je zrobiła. Gdyby nie to to wyszło idealnie. I przy powrocie na autostradzie były dwa wypadki w obie strony i staliśmy w giga korku.

Tam jest sklep z pamiątkami ceny Boże.... Masakra. Mały wybrał sobie zegarek kurde 40zl kosztował i zostawił go w autobusie [emoji24] pisałam do właściciela bo mam numer. Z nimi mamy podpisana umowę woza nas na basen. Ale nie odpisał. Nie wiem czy go odzyskam ale małemu tak przykro.

reklama
Hejka po powrocie położyłam się z synkiem spać. Tacy zmęczeni byliśmy. Wycieczka super. Rodzice mi dziękowali i mówili że bardzo im się podoba. Ogólnie wszystko super. Ale przy wejściu pełno ludzi ok 300 w kolejce Boże... Tylko dwie kasy i laska, która się uczy. Ok poszliśmy z dyrektorem kupić bilety 123. Okazało się że nam dali o 3 za mało. Znów w tej kolejce. Jam już weszliśmy był szał dla dzieci i dla nas. Byłam na wszystkim. Rolercoster super. Ale syn nie chciał ze mną jechać drugi raz [emoji23]. Czas posiłku dla mnie i dla innych było ok ale Pani Dyrektor poszła się wyżyć na gościu z kuchni bo frytki zimne i bez soki. No ludzie wtyd mi było jak nic. No bo bez przesady zrobić posiłek dla tyłu osób to nie będzie gorące do cholerny. Mało tego dali nam 8 bulek za free do hamburgerow wege zrobili nam je i dołożyli frytek ile chcieliśmy. Też za to nie płacąc a ta ok je zrobiła. Gdyby nie to to wyszło idealnie. I przy powrocie na autostradzie były dwa wypadki w obie strony i staliśmy w giga korku.

Tam jest sklep z pamiątkami ceny Boże.... Masakra. Mały wybrał sobie zegarek kurde 40zl kosztował i zostawił go w autobusie [emoji24] pisałam do właściciela bo mam numer. Z nimi mamy podpisana umowę woza nas na basen. Ale nie odpisał. Nie wiem czy go odzyskam ale małemu tak przykro.
Wiedziałam, że tak będzie, że będą Ci dziękować i wszyscy będą zadowoleni [emoji3059] fajnie ta cała historia się skończyła, szkoda, że tyle nerwów Cię to kosztowało, ale najważniejsze, że zostałaś doceniona. A Panią dyrektor się nie przejmuj, może miała gorszy dzień [emoji6]

Do góry