reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja jak pisze na przeglądarce to z telefonu emotki nie wskakują tylko te z przeglądarki zakodowane. Jak pisze na aplikacji to wszystko się dodaje bez problemu

Dziewczyny, balsam dla moich uszu i zgrzanego ostatnimi dniami ciała. Burza, pioruny, szum deszczu. Marzyłam o takiej pogodzie! [emoji4][emoji4][emoji4] Pootwierałam okna i cieszę się rześkim powietrzem [emoji846][emoji108]

Hej dziewczyny. Mnie wczoraj wieczorem brzuch strasznie dał się we znaki.. plus na burzę krecily mnie nogi myślałam, że je odetne. W Świebodzinie również przychodziły alerty i po tym co było dzień wcześniej w Gorzowie mój mąż zabezpieczal auto bo niestety nie mamy garażu.. aż żałuję że zdjęcia nie zrobiłam:) Ja dzisiaj właśnie się ogarniam i lecę z mężem do miasta, zaplanowałam wdepnac do kilku ciuchbud bo dawno nie byłam i przed 13 wrócić do domu:)

Ja tez bałam się, ze ten grad do nas dojdzie i jak wysłałam mężowi zdjęcie tych wielkich kulek lodu, to dopisałam tylko „kochanie, czy nasze AC obejmuje takie przypadki?”[emoji28] (mamy garaż, ale robi za graciarnię szczerze mówiąc). Na szczęście tragedii nie było, auto całe.

@Mayred91 powodzenia!!

Ja tez bałam się, ze ten grad do nas dojdzie i jak wysłałam mężowi zdjęcie tych wielkich kulek lodu, to dopisałam tylko „kochanie, czy nasze AC obejmuje takie przypadki?”[emoji28] (mamy garaż, ale robi za graciarnię szczerze mówiąc). Na szczęście tragedii nie było, auto całe.

@Mayred91 powodzenia!!
Aż takie kolosy padały?? Wow.

@nast95 tez chce mieć taki balsam dla uszu. Puki co mam szelest chodzących wiatraków z każdej strony..

Słuchaj wiem że nie działa to w każdym przypadku ale naprawdę zapytaj doktora o luteine, i obserwacje owu ja badalam swój organizm 3m, dokładnie wszystko zapisywlam robiłam testy owu, i naprawdę udało mi się nauczyć siebie, zaczęłam dostrzegać rzeczy o którym wcześniej nie miałam pojęcia, to jest nurzace ale warto [emoji123][emoji123]
Starania o pierwsze [emoji17][emoji17]

reklama
Słuchaj wiem że nie działa to w każdym przypadku ale naprawdę zapytaj doktora o luteine, i obserwacje owu ja badalam swój organizm 3m, dokładnie wszystko zapisywlam robiłam testy owu, i naprawdę udało mi się nauczyć siebie, zaczęłam dostrzegać rzeczy o którym wcześniej nie miałam pojęcia, to jest nurzace ale warto [emoji123][emoji123]
Dzięki na razie czekam ten cykl i jakk znowu nie wyjdzie. To mój chłopak idzie. Na badania a potem zobaczymy wszystko

Do góry