reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja zarzywalam luteine i to jest na podobnej zasadzie jak duhaston i powiem szczerze że naprawdę dużo jej zawdzięczam bo pierwszy cykl z Luteina, po monitorowaniu i dokładnym okresleniu cyklu i fasolka rośnie w brzuszku. [emoji177]Teraz będę ja jeść na pewno cały pierwszy trymestr żeby fasolka została na swoim miejscu
Co to ten duphaston

Ja zarzywalam luteine i to jest na podobnej zasadzie jak duhaston i powiem szczerze że naprawdę dużo jej zawdzięczam bo pierwszy cykl z Luteina, po monitorowaniu i dokładnym okresleniu cyklu i fasolka rośnie w brzuszku. [emoji177]Teraz będę ja jeść na pewno cały pierwszy trymestr żeby fasolka została na swoim miejscu
Ohh jak bym chciała mieć w sobie fasolkę [emoji2956][emoji2956][emoji3525] gratulacje oby zdrowo rosła

Dziś upal okropny! Wiatraki nie wyrabiały dzis u mnie w pracy, ciało sie kleiło dosłownie. Dostalam jakies alerty o możliwych burzach,.Ale czy coś będzie.. wątpię.
Pojechałam z synem na basen A tyle ludzi było jak w szczycie lata, czerwiec sie wyciepli i w sierpniu kiedy będę miała urlop pewnie pogoda się schrzani.
Jak tu usnąć jak tak ciepło.. prawie 23 na osi A u mnie pokazuje 26 stopni :oops: :oops:
Hej dziewczyny. Mnie wczoraj wieczorem brzuch strasznie dał się we znaki.. plus na burzę krecily mnie nogi myślałam, że je odetne. W Świebodzinie również przychodziły alerty i po tym co było dzień wcześniej w Gorzowie mój mąż zabezpieczal auto bo niestety nie mamy garażu.. aż żałuję że zdjęcia nie zrobiłam:) Ja dzisiaj właśnie się ogarniam i lecę z mężem do miasta, zaplanowałam wdepnac do kilku ciuchbud bo dawno nie byłam i przed 13 wrócić do domu:)

Hej laseczki zapowiada się kolejny upalny dzień. W Opolu nadal ani kropelki deszczu na ogrodzie wszystko schnie.

Jestem już w drodze do lekarza na 9:15 wizyta zobaczymy co się tam w środku dzieje. Muszę sobie poważnie z lekarzem pogadać co robimy dalej.

Marta super że już wszyscy wiedzą :)
I trzym.kcouki za dziewczyny co nadal czekają na @ aby nie przyszła i za te co niestety przyszła aby była tą ostatnią w tym roku

Hej laseczki zapowiada się kolejny upalny dzień. W Opolu nadal ani kropelki deszczu na ogrodzie wszystko schnie.

Jestem już w drodze do lekarza na 9:15 wizyta zobaczymy co się tam w środku dzieje. Muszę sobie poważnie z lekarzem pogadać co robimy dalej.

Marta super że już wszyscy wiedzą :)
I trzym.kcouki za dziewczyny co nadal czekają na @ aby nie przyszła i za te co niestety przyszła aby była tą ostatnią w tym roku

Daj znać po wizycie co się dowiedziałaś [emoji6] miłego dnia wszystkim! Ja właśnie wchodzę do pracy gdzie klimatyzacja jest zbawieniem[emoji7]

Ja jak na złość na te najgorsze, najgoretsze dni umówiłam się z taką znajoma na sprzątanie. Wczoraj umylam jej okna to myślałam że pod koniec to już wysocze z tego okna :D
A dziś ogarnąć jej czyli kurze, lustra, podłogi, drzwi itp. Masakra. A jeszcze miałam zacz a wcześniej ale obecnie czekam na siostrzenice aż skończy lekcje gry na pianinie i muszę zawieźć ja do szkoły.

reklama
Dzień dobry.
Mayred powodzenia na wizycie u lekarza ✊
Marta, oj odetchniesz jutro juz po tej wycieczce, dasz znać.jak tam jest bo też chcialabym sie wybrać z rodzinką.

Dziś chłodniejszy poranek, a w pracy dalej zaduch i wytrzymać sie nie da. Żadnych deszczy i burzy nie było A tak straszyli.

Miłego dnia dziewczynki :)

Do góry