reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Myślę, że jest to możliwe. Tak, jak wcześniej któraś z dziewczyn napisała, że czasami wystarczy jedną tabletkę nawet opuścić i dochodzi do owu. Więc sądzę, że przy całkowitym odstawieniu jest to jak najbardziej możliwe. Dr musiała o tym poinformować, bo każdy organizm w innym czasie wróci na swój tor po odstawieniu. Ale trzymam kciuki, żeby jednak okazało się, że zaskoczyło już [emoji6]
A wiesz ze o tym nie pomyślałam, że jak 1 tab omina to wyskakuje nieraz ciąża, pocieszające [emoji16]
Dzięki [emoji4]

A tak wgl bo ja mam właśnie problem tego typu że ja ten okres od odstawienia niewiem jak traktować jako cykl czy co?

reklama
A wiesz ze o tym nie pomyślałam, że jak 1 tab omina to wyskakuje nieraz ciąża, pocieszające [emoji16]
Dzięki [emoji4]

A tak wgl bo ja mam właśnie problem tego typu że ja ten okres od odstawienia niewiem jak traktować jako cykl czy co?
A po odstawieniu byl @ czy nie?

Dzięki [emoji4]

Jak odstawiałam jednoskładnikowe, to krwawienie miałam traktować już jako cykl, więc chyba przy wszystkich tabletkach będzie tak samo [emoji846]

No właśnie nie, ale lekarz pow że rąk będzie bo przy 2sklad.anty tych standardowych za każdym razem jest @ z odstawienia, a przy tych 1skl nie, że one coś jakby utrzymywały org w stanie ciąży że przez cały czas nie ma @
To jesteś około 20 dni po odstawieniu doczekała bym tydzień i zrobiła test

reklama
Do góry