Lilka2304
Fanka BB :)
Było strasznie. Jak w saunie [emoji23][emoji23]Pootwieraj wszystkie drzwi od razu.. Ale fakt pierwsze uderzenie będzie straszne. Jak w saunie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było strasznie. Jak w saunie [emoji23][emoji23]Pootwieraj wszystkie drzwi od razu.. Ale fakt pierwsze uderzenie będzie straszne. Jak w saunie
Witajcie dziewczyny, podczytuje cały czas ale miałam mało czasu żeby pisać, dużo pracy i jeszcze jutro pogrzeb odeszła bliska nam osoba [emoji22]
3mam kciuki za wszystkie z was, oby zamiast @ przyszły 2 kreski [emoji8]
Nast a po jakim czasie od zażywania b12 to się wydziela? Tzn. Ile czasu muszę lykac żeby czuć się bezpiecznie?
U mnie narazie czekanie zostały mi 3 dni jeszcze brania primolutu i zobaczymy czy @ się zjawi.
Lilka witaj [emoji16]
U nas też upały, ja to źle znoszę, zaczynam tęsknić za jesienią [emoji23][emoji23]
Witajcie dziewczyny, podczytuje cały czas ale miałam mało czasu żeby pisać, dużo pracy i jeszcze jutro pogrzeb odeszła bliska nam osoba [emoji22]
3mam kciuki za wszystkie z was, oby zamiast @ przyszły 2 kreski [emoji8]
Nast a po jakim czasie od zażywania b12 to się wydziela? Tzn. Ile czasu muszę lykac żeby czuć się bezpiecznie?
U mnie narazie czekanie zostały mi 3 dni jeszcze brania primolutu i zobaczymy czy @ się zjawi.
Lilka witaj [emoji16]
U nas też upały, ja to źle znoszę, zaczynam tęsknić za jesienią [emoji23][emoji23]
Mam prośbę bo nie mogę się dodzwonić do swojego ginekologa, mogłabyś zapytać lekarza czy duphaston blokuje @? Jutro zrobię jeszcze raz test, jak wyjdzie negatywny to będzie 30dc zwykle mam 28d to odstawić czy brać w razie w i okres mimo wszystko będzie?Siedzę u gina. Matko jak gorąco. Z Panią położna się świetnie rozumiem [emoji23] chciała mnie zwazyc ha ha a ja jej na to ale trzeba?, tak teraz a ona ok to jak wszyscy pójdą. Kocham takich ludzi którzy mnie rozumieją.
Mi też jest niedobrze od tych upałów na maksa a jutro ma być jeszcze gorzej