reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Do nas poprzychodzily alerty pogodowe, ze wiatr, grad, nawet trąby powietrzne od godziny 17. A ja właśnie na 18 muszę zawieźć męża pod firmę i pewnie około 19 będę wracać. I teraz nie wiem, czy wracać znienawidzonym przez cała Polskę odcinkiem A6 czy bocznymi wsiami, gdzie mogą zabić mnie spadające drzewa[emoji848]

Zaczely mnie strasznie zapachy drażnić, wiec wyglada na to, ze @ się zbliża. Niech przychodzi, zapraszam.

U nas tez tak bardzo gorąco ze tylko w samochodzie bym siedziała. Zdecydowanie muszę pomyśleć o zamontowaniu klimatyzacji w domu.

@Betii35 trzymam kciuki za kolejny cykl!

Witajcie dziewczyny, podczytuje cały czas ale miałam mało czasu żeby pisać, dużo pracy i jeszcze jutro pogrzeb odeszła bliska nam osoba [emoji22]

3mam kciuki za wszystkie z was, oby zamiast @ przyszły 2 kreski [emoji8]

Nast a po jakim czasie od zażywania b12 to się wydziela? Tzn. Ile czasu muszę lykac żeby czuć się bezpiecznie?

U mnie narazie czekanie zostały mi 3 dni jeszcze brania primolutu i zobaczymy czy @ się zjawi.

Lilka witaj [emoji16]

U nas też upały, ja to źle znoszę, zaczynam tęsknić za jesienią [emoji23][emoji23]

Jestem... nie żyje... upał mnie dobija :(
W szkole lekcje skrócili do 30min bo upały męczą i nas i dzieci. Zrobiłam obiad i leżę. Chyba powoli zaczyna się owu bo dziś mnie śluz zalał. Od razu podzialalusmy :p mierze temp i zaczęłam robić testy. Zobaczymy co będzie z tego :)
Kciuki za wizytujące ;) zaraz nam się zaczną pierwsze marcowki pojawiać ;)

Po kilku dniach możesz czuć się bezpieczna już [emoji4]
Witajcie dziewczyny, podczytuje cały czas ale miałam mało czasu żeby pisać, dużo pracy i jeszcze jutro pogrzeb odeszła bliska nam osoba [emoji22]

Nast a po jakim czasie od zażywania b12 to się wydziela? Tzn. Ile czasu muszę lykac żeby czuć się bezpiecznie?

U mnie narazie czekanie zostały mi 3 dni jeszcze brania primolutu i zobaczymy czy @ się zjawi.

Lilka witaj [emoji16]

U nas też upały, ja to źle znoszę, zaczynam tęsknić za jesienią [emoji23][emoji23]

Lilka witaj [emoji16]

Strasznie mi przykro, przyjmij najszczersze kondolencje[emoji17]

Siedzę u gina. Matko jak gorąco. Z Panią położna się świetnie rozumiem [emoji23] chciała mnie zwazyc ha ha a ja jej na to ale trzeba?, tak teraz a ona ok to jak wszyscy pójdą. Kocham takich ludzi którzy mnie rozumieją.

Mi też jest niedobrze od tych upałów na maksa a jutro ma być jeszcze gorzej

reklama
Siedzę u gina. Matko jak gorąco. Z Panią położna się świetnie rozumiem [emoji23] chciała mnie zwazyc ha ha a ja jej na to ale trzeba?, tak teraz a ona ok to jak wszyscy pójdą. Kocham takich ludzi którzy mnie rozumieją.

Mi też jest niedobrze od tych upałów na maksa a jutro ma być jeszcze gorzej
Mam prośbę bo nie mogę się dodzwonić do swojego ginekologa, mogłabyś zapytać lekarza czy duphaston blokuje @? Jutro zrobię jeszcze raz test, jak wyjdzie negatywny to będzie 30dc zwykle mam 28d to odstawić czy brać w razie w i okres mimo wszystko będzie?

Do góry