reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tez o tym pomyslalam, ale nie chce sie nakrecac. Tylko, ze wszedzie czytam, ze nie powinien mnie brzuch az tak bolec...

Myśle, ze to indywidualna kwestia u każdej kobiety, jednej nie będzie boleć, druga będzie umierać, inna będzie czuła delikatny dyskomfort[emoji846] ja np ani razu nie miałam plamienia implantacyjnego

reklama
@MartaSx jeśli mogę się wtrącić, nie idź na Polną, chyba że inaczej się nie da. Dziś spędziłam tam 5 godzin i wyszłam z kolejnym skierowaniem do szpitala bo - cukier to pół biedy, moja ciąża zdaniem lekarki jest patologiczna bo *jestem gruba*, a to gorsze niż cukier czy ciśnienie. Termin na szpital dzień przed wyjazdem, więc chyba zignoruje to.

O f*ck, wiesz co, tez jestem gruba i przeszłam wielu lekarzy (przez wizyty w szpitalach) i nigdy nie usłyszałam na ten temat ani słowa. Wspolczuje Ci, ja po czyms takim zaczelabym się zanosić z płaczu

Kochana ja do szczupłych też nie należę 161cm i waga 95kg ( [emoji848][emoji848][emoji848]) ale pierwszy raz się spotkałam żeby był taki chamski i perfidny lekarz. Dobrze że ma mnie nie trafił bo by była awantura na pół szpitala. Oj ale by przecinki leciały w tym szpitalu. Mój lekarz w życiu mi czegoś takiego nie powiedzial. Nawet nie wspomniał ani słówkiem o mojej wadze a co dopiero taki komentarz.
@MartaSx jeśli mogę się wtrącić, nie idź na Polną, chyba że inaczej się nie da. Dziś spędziłam tam 5 godzin i wyszłam z kolejnym skierowaniem do szpitala bo - cukier to pół biedy, moja ciąża zdaniem lekarki jest patologiczna bo *jestem gruba*, a to gorsze niż cukier czy ciśnienie. Termin na szpital dzień przed wyjazdem, więc chyba zignoruje to.

Witajcie dziewczyny :-) ja dalej maraton nocek dziś ostatnia wreszcie, ledwo żyje.

Wł siedzę u gina bo mam ból jajnika chyba torbiel :-( bardzo się stresuję co tam wyjdzie. @ ciągle nie dostałam od odstawienia już mam tego dość a te 1skl niby takie że mniej hormonów maja, a jak widać mi się wszystko pokiełbasiło :-(

I jak tak kochana wieści od lekarza wiadomo co się dzieje
Witajcie dziewczyny :-) ja dalej maraton nocek dziś ostatnia wreszcie, ledwo żyje.

Wł siedzę u gina bo mam ból jajnika chyba torbiel :-( bardzo się stresuję co tam wyjdzie. @ ciągle nie dostałam od odstawienia już mam tego dość a te 1skl niby takie że mniej hormonów maja, a jak widać mi się wszystko pokiełbasiło :-(

reklama
Do góry