reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja to się dziś wybrałam na koncert "Polskę kocham", który był emitowany na Polsacie, akurat trafiło, że u mnie w Gdańsku był, kilka godzin na nogach i padam na twarz, ale muszę Wam powiedzieć, że uświadczyłam ogromnej uprzejmości w komunikacji miejskiej, bo w drodze powrotnej, jak tylko wsiadałam do przepełnionego tramwaju, to dwóch młodych panów na raz wstalo, żeby ustąpić mi miejsca. Miły gest, bo mimo wszystko rzadko spotykane, zazwyczaj ludzie udają, że nie widzą kobiety w ciąży i odwracają wzrok.
Kocham Gdansk mam rodzinkę tam i jesteśmy przynajmniej raz w roku [emoji7]

Czekam na wieści testujacych

Isasza dobrze ze torbiel brak. Co za leki dostałaś?

Dziewczyny wybaczcie nie miałam jak odrazu napisać. Torbieli nie ma na szczęście, ale niestety jest jakaś jakby blokada, jakby wgl hormony się zatrzymały śluzowka macicy wgl nie rośnie stoi w miejscu stąd i @ brak. A w dodatku dr źle mnie przez tel zrozumiał i myślał że ja na potwierdzenie ciąży ehhh.
Ale staram się 3mac pozytywnej wersji. Dostałam leki ( które dostałam dop w 4 aptece wrrr) i mam brać przez 10 dni po1 rano i wieczorem ( dziś wyjątkowo 2 na wieczór miałam wziąć) i onepomoga zregenerować slyzowke i jej urosnac, a po ich odstawieniu powinna za jakiś czas przyjść @ jak dalej nie przyjdzie to będziemy walczyć dalej. Tabsy to jakoś primolut nor. Wychodzi ze będę je brać do 13go. Plus taki ze dr pow że jak przyjdzie @ po tym to to już będzie normalny cykl z owu. 3majcie kciuki laski oby coś się w końcu u mnie ruszyło w dobrą stronę :-)

Trzymamy kciuki, żeby się wszystko unormowało jak najszybciej!

Hej dziewczyny poszłam dziś powtórzyć betę pierwsza była w pon ale wyniki z dzisiejszej dopiero w piątek matko jak to wszystko długo trwa

W pt wyniki to faktycznie długo :-/

Bardzo dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa :-) ja się cieszę że jest nadzieja wrócić na właściwe tory. Tabletki yo primolut nor, 1szy raz takie biorę. 10 dni mam brać liczę że szybko minie :-)

Zrobiłam dzisiaj test o czułości 25 i negatyw. Miesiączki nadal nie ma.

Zostało czekać 13 dni do wizyty do gin bo testy ani nie wykluczyly ciąży ani jej nie pokazały.

reklama
Hej dziewczyny poszłam dziś powtórzyć betę pierwsza była w pon ale wyniki z dzisiejszej dopiero w piątek matko jak to wszystko długo trwa
Dopiero w piątek? To znowu czekanie.. Ech, wszystko musi tak długo trwać [emoji53]
Zrobiłam dzisiaj test o czułości 25 i negatyw. Miesiączki nadal nie ma.

Zostało czekać 13 dni do wizyty do gin bo testy ani nie wykluczyly ciąży ani jej nie pokazały.
Jej, a liczyłam na to, że wstawisz zdjęcie pozytywu [emoji849] ale no nie ma @ więc ciągle jest nadzieja [emoji6] może test 10 byłby lepszy, ale coś kojarzę, że u Was ich nie ma? Najważniejsze, że masz tą wizytę na przyszły tydzień, wszystko będzie jasne.

Do góry