reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochane moje ! Weekend mnie nie było A tu takie zmiany. Najważniejsze żebyście Wy się nie zmieniły! [emoji173] Ja cały weekend nawet nie spojrzałam na telefon oddałam się cała mojemu m. Dziś w 15dc w końcu 2 krecha na teście owu się pociemnila ale to jeszcze nie to. Jak u Was? Kiedy najbliższe testowanie ?
Ja testuje za tydzien.. nie chce nic gdybac ale mam dziwne przeczucie ze sie udalo.. jakos tak.. sama nie wiem.. moze sobie wkrecam ale zawsze czulam ze nie.. a teraz jakos tak inaczej.. a moze psychika tak na cycki dziala ze mam wrazenie jak by mi dretwialy [emoji23][emoji23]

reklama
Ja testuje za tydzien.. nie chce nic gdybac ale mam dziwne przeczucie ze sie udalo.. jakos tak.. sama nie wiem.. moze sobie wkrecam ale zawsze czulam ze nie.. a teraz jakos tak inaczej.. a moze psychika tak na cycki dziala ze mam wrazenie jak by mi dretwialy [emoji23][emoji23]
MisiaJasia byłoby super, ja też mam jakieś dobre odczucia co do Ciebie :-) 3mam mocno kciuki [emoji16]

Ah ja się nauczyłam... bo mi się co cykl wydaje że zaskoczyło. I zawsze dupa. Postaram się teraz na luzie do tego podejść.

Ale powiem Ci że mam jakieś przeczucia że uda się Tobie w tym cyklu. Jakoś tak nie wiem

Ah ja się nauczyłam... bo mi się co cykl wydaje że zaskoczyło. I zawsze dupa. Postaram się teraz na luzie do tego podejść.

Ale powiem Ci że mam jakieś przeczucia że uda się Tobie w tym cyklu. Jakoś tak nie wiem
Adzik mam te same odczucia do Misi Jasi [emoji16]

Kochane moje ! Weekend mnie nie było A tu takie zmiany. Najważniejsze żebyście Wy się nie zmieniły! [emoji173] Ja cały weekend nawet nie spojrzałam na telefon oddałam się cała mojemu m. Dziś w 15dc w końcu 2 krecha na teście owu się pociemnila ale to jeszcze nie to. Jak u Was? Kiedy najbliższe testowanie ?
Kochana ja mam dzisiaj 23dc jutro wizyta kontrolna u gin. Mimo że miałam te plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc nie zamierzam testować. Chyba że @ Nie będzie do 40dc to wtedy zatestuje z ciekawości. Póki co czekam mąż do 38dc ponieważ w zeszłym cyklu dostałam tak późno dopiero miesiączke. Nie chce się stresować testami tym bardziej że nie każdej wyjdzie test wcześniej. Zobaczymy co los dla mnie w tym cyklu ma. Mam nadzieję że brak miesiączki na max 40 tygodni co wiąże się z tym że może jestem/ będę w ciąży. Od tego plamienia dziwnego dzisiaj jest już 9 dzień.

Sytuacja malo korzstna.. to moze tak byc ze i fasolka rosnie [emoji23] bo jak wszystko dookola sie uklada to nigdy sie nie udaje [emoji23]
Kurcze.. ciekawa jestem..

Kochane moje ! Weekend mnie nie było A tu takie zmiany. Najważniejsze żebyście Wy się nie zmieniły! ❤ Ja cały weekend nawet nie spojrzałam na telefon oddałam się cała mojemu m. Dziś w 15dc w końcu 2 krecha na teście owu się pociemnila ale to jeszcze nie to. Jak u Was? Kiedy najbliższe testowanie ?

Ja od jutra zaczynam robić testy owu, dzisiaj 8 dc, wczoraj skonczylam brać clo. :) w piątek jadę do gina na monitoring ale z mężem działamy bo to nigdy nic nie wiadomo!:D

reklama
"Może po tabletkach tak jest. Nie brałam nigdy. Poczekaj niech się unormuje wszystko. Ty masz teraz 21 dc?"

Sek w tym że nie mogę tego nazwać cyklem nawet niewiem czym, porostu 21 dni temu odstawilam tabletki jednoskladnikowe(azalia) i dlatego moim zdaniem nie ma szansy na ciążę.
nigdy nic nie wiadomo :p może być też tak, że organizm zaskoczył i jesteś w trakcie owu :) wtedy też jest zwiększona ilość śluzu :)

Do góry