reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Jan chcial byc.. ale w obecnej sytuacji nie wiem czy ja bym sie czula komfortowo w jego obecnosci.. wszystko sie pokichalo.. eh..
Szkoda, że to wszystko się tak potoczyło... [emoji3525] Ale masz dwóch super chłopaków w domu, to najważniejsze [emoji6]Jan chcial byc.. ale w obecnej sytuacji nie wiem czy ja bym sie czula komfortowo w jego obecnosci.. wszystko sie pokichalo.. eh..
fiddlee
Cześć dziewczyny, na weekend byłam w Berlinie u koleżanki, wracam a tu takie rzeczy
Mam problem, pochorowałam się! Internety mówią, że to zapalenie górnych dróg oddechowych, bo boli mnie jakby górna część gardła i mam gorączkę, poza tym nic. Więc proszę o jakieś sprawdzone domowe sposoby, bo w niedziele skończyłam clo i teraz mamy działać, a ja nie chce się pchać w antybiotyki.
Pozdrawiam! ;*
Mam problem, pochorowałam się! Internety mówią, że to zapalenie górnych dróg oddechowych, bo boli mnie jakby górna część gardła i mam gorączkę, poza tym nic. Więc proszę o jakieś sprawdzone domowe sposoby, bo w niedziele skończyłam clo i teraz mamy działać, a ja nie chce się pchać w antybiotyki.
Pozdrawiam! ;*
U
użytkownik 176
Gość
Polecam herbatę z bratka, na drogi oddechowe zawsze pomaga [emoji846]Cześć dziewczyny, na weekend byłam w Berlinie u koleżanki, wracam a tu takie rzeczy
Pozdrawiam! ;*
Ale zazdro też bym chciała się wybrać do BerlinaCześć dziewczyny, na weekend byłam w Berlinie u koleżanki, wracam a tu takie rzeczy
Pozdrawiam! ;*
fiddlee
Polecam herbatę z bratka, na drogi oddechowe zawsze pomaga [emoji846]
Spróbuję, jak ogarnę w chacie trochę to czy gorączka czy nie, zakupy same się nie zrobią. Dzięki :*
reklama
fiddlee
Kochana, pewnie byłoby lepiej gdyby nie fakt, że przeżywałam katusze Jak dla mnie za duży spend ludziAle zazdro też bym chciała się wybrać do Berlina
Podziel się: