reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja zawsze parzę po dwie torebki na raz w kubku i 3 razy dziennie piję i zawsze szybko dochodzę do zdrowia [emoji846]
Zrobię tak samo :)
właśnie z mężem znaleźliśmy świetne mieszkanie na wsi, zaraz przeprowadzka i jeszcze stymulowany cykl :D no jasna cholercia nie może być stracony przez jakiś ból gardła :D

A tak w ogóle kochane chciałam zapytać czy macie jakieś cherbatki polecacie dla nas starających się bo kuźwa na każdej takiej ziołowej czy coś wartościowego pisze ze w okresie ciąży nie można a ja jak już widzę taki napis to mnie odrzuca bo myślę że skoro w ciąży szkodzi to może i teraz jak się staram? Może jestem przewrazliwiona. Polecacie coś?

Hej Dziewczyny. Nie wiem o co chodzi od wczoraj mam takie uczucie jakby cały czas mi było mokro i mam taki jakby śluz upławy jakie miał na początku pierwszej ciąży aczkolwiek nie ma możliwości żebym była w ciąży i teraz nie wiem czy się martwić czy nie., dzisiaj 21 dzień bez tabletek A ja ciągle nie czuję jakieś bólów na okres czy coś takiego Martwię się że będę czekała nie wiem ile czytałam w internecie że niektórym okres wraca nawet po pół roku dopiero ja tyle na pewno nie wytrzymam jeżeli przez 6 tygodnie nie dostanę okresu to na pewno pójdę po coś na wywołanie Ja już sama nie wiem co mam myśleć [emoji25][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

A tak w ogóle kochane chciałam zapytać czy macie jakieś cherbatki polecacie dla nas starających się bo kuźwa na każdej takiej ziołowej czy coś wartościowego pisze ze w okresie ciąży nie można a ja jak już widzę taki napis to mnie odrzuca bo myślę że skoro w ciąży szkodzi to może i teraz jak się staram? Może jestem przewrazliwiona. Polecacie coś?
Myślę że pewnie chodzi o to że przed ciąża a w czasie ciąży potrzebne są inne suplementy. Spróbuj wiesiołka. Słyszałam że jest dobry i pomaga.
Hej Dziewczyny. Nie wiem o co chodzi od wczoraj mam takie uczucie jakby cały czas mi było mokro i mam taki jakby śluz upławy jakie miał na początku pierwszej ciąży aczkolwiek nie ma możliwości żebym była w ciąży i teraz nie wiem czy się martwić czy nie., dzisiaj 21 dzień bez tabletek A ja ciągle nie czuję jakieś bólów na okres czy coś takiego Martwię się że będę czekała nie wiem ile czytałam w internecie że niektórym okres wraca nawet po pół roku dopiero ja tyle na pewno nie wytrzymam jeżeli przez 6 tygodnie nie dostanę okresu to na pewno pójdę po coś na wywołanie Ja już sama nie wiem co mam myśleć [emoji25][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Może po tabletkach tak jest. Nie brałam nigdy. Poczekaj niech się unormuje wszystko. Ty masz teraz 21 dc?
Chyba że się udało i masz fasolę.

Kochane moje ! Weekend mnie nie było A tu takie zmiany. Najważniejsze żebyście Wy się nie zmieniły! ❤ Ja cały weekend nawet nie spojrzałam na telefon oddałam się cała mojemu m. Dziś w 15dc w końcu 2 krecha na teście owu się pociemnila ale to jeszcze nie to. Jak u Was? Kiedy najbliższe testowanie ?

"Może po tabletkach tak jest. Nie brałam nigdy. Poczekaj niech się unormuje wszystko. Ty masz teraz 21 dc?"

Sek w tym że nie mogę tego nazwać cyklem nawet niewiem czym, porostu 21 dni temu odstawilam tabletki jednoskladnikowe(azalia) i dlatego moim zdaniem nie ma szansy na ciążę.

Kochane moje ! Weekend mnie nie było A tu takie zmiany. Najważniejsze żebyście Wy się nie zmieniły! [emoji173] Ja cały weekend nawet nie spojrzałam na telefon oddałam się cała mojemu m. Dziś w 15dc w końcu 2 krecha na teście owu się pociemnila ale to jeszcze nie to. Jak u Was? Kiedy najbliższe testowanie ?
Adzik ja czekam na @ żeby zacząć cykle i przygodę z testami owu

reklama
Do góry