reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja testuje za tydzien.. nie chce nic gdybac ale mam dziwne przeczucie ze sie udalo.. jakos tak.. sama nie wiem.. moze sobie wkrecam ale zawsze czulam ze nie.. a teraz jakos tak inaczej.. a moze psychika tak na cycki dziala ze mam wrazenie jak by mi dretwialy [emoji23][emoji23]

Najważniejsze jest pozytywne nastawienie! A jeszcze pamiętam jak na początku tego cyklu strasznie pesymistycznie byłaś nastawiona :) super, czekamy, czekamy!! :*

reklama
Kochana ja mam dzisiaj 23dc jutro wizyta kontrolna u gin. Mimo że miałam te plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc nie zamierzam testować. Chyba że @ Nie będzie do 40dc to wtedy zatestuje z ciekawości. Póki co czekam mąż do 38dc ponieważ w zeszłym cyklu dostałam tak późno dopiero miesiączke. Nie chce się stresować testami tym bardziej że nie każdej wyjdzie test wcześniej. Zobaczymy co los dla mnie w tym cyklu ma. Mam nadzieję że brak miesiączki na max 40 tygodni co wiąże się z tym że może jestem/ będę w ciąży. Od tego plamienia dziwnego dzisiaj jest już 9 dzień.
No pamiętam że małpa kazała na siebie długo czekać. Oh mam nadzieję że w końcu zobaczysz te długo wyczekiwane 2 kreseczki

No pamiętam że małpa kazała na siebie długo czekać. Oh mam nadzieję że w końcu zobaczysz te długo wyczekiwane 2 kreseczki
Ja mam nadzieję że to będzie już nie długo. Ale muszę być cierpliwa. Zobaczymy czy @ przyjdzie. Dzisiaj 23dc A gdzie tam 38dc jeszcze szmat czasu.

"Może po tabletkach tak jest. Nie brałam nigdy. Poczekaj niech się unormuje wszystko. Ty masz teraz 21 dc?"

Sek w tym że nie mogę tego nazwać cyklem nawet niewiem czym, porostu 21 dni temu odstawilam tabletki jednoskladnikowe(azalia) i dlatego moim zdaniem nie ma szansy na ciążę.
Ale mówisz o tabsacg anty tak. Kurde jestem jakaś nieogarnieta.

Uda się zobaczycie każdej z was. Znam różne przypadki. Koleżanka biorąc tabsy anty zaszła bo zapomniała jednej. Drugiej się udało mimo hashimoto. Na prawdę trzymam za was mocno kciuki.

reklama
Do góry