reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Dziewczyny ale upał. Ehh wolę pozna wiosnę czy wczesna jesień, no tylko to pranko tak schnie... [emoji1787]

Misia Jasia powodzenia, co by nie było niech Ci się ułoży, jak zatesknisz za nami to pisz o czymkolwiek. I 3maj się ciepło [emoji3059]

Ja maraton nocek ale pocieszam się że już połowa za mną.

U mnie dalej nic, albo mini plamka na wkladce a teraz znowu zero, w pon zadzwonię do dr może uda mi się zapisać na przyszły tydzień i może uda mi się namówić go na coś na wywołanie @.

reklama
Dziewczyny czy to już pozytywny test owu? Wydaje się kreska testowa prawie jak kontrolna ale może mi się wydaje....
IMG_20190602_195621.jpg

Dziewczyny czy to już pozytywny test owu? Wydaje się kreska testowa prawie jak kontrolna ale może mi się wydaje.... Zobacz załącznik 980745
Jest odrobinę jaśniejsza testową od konttolnej( Ale może być tak widoczna tylko na zdjeciu) ale możecie dzisiaj już działać. Ale na wszelki wypadek powtórz jutro jeszcze test owu i zobacz jaka będzie kreska testową i porównaj z dzisiejszym testem. Ale nie zaszkodza Przytulanki już.

Hej laseczki
Czuję się fatalnie
W piątek w pracy coś mnie strasznie przewialo. Wczoraj jako tako się czułam ale dziś już czuję wszystkie kości osobno katar niesamowity glowa boli oczy łzawia.
Kurcze i jak to połączyć dziś rano test owu pozytywny a ja wcale nie mam ochoty na przytulanki Boże pomocy

Hej laseczki
Czuję się fatalnie
W piątek w pracy coś mnie strasznie przewialo. Wczoraj jako tako się czułam ale dziś już czuję wszystkie kości osobno katar niesamowity glowa boli oczy łzawia.
Kurcze i jak to połączyć dziś rano test owu pozytywny a ja wcale nie mam ochoty na przytulanki Boże pomocy
O to kiepsko. Zalecane są Przytulanki od testu owu pozytywnego ale nie ma co na siłę. Może spróbujcie jutro. Może akurat będziesz się lepiej czuła niż dzisiaj.

Cześć dziewczyny,
Ja jak zwykle w weekend mało co mam czas tu zajrzeć [emoji849] wczoraj robota, a dzisiaj dzień pod znakiem gości [emoji4] w końcu odpoczęłam. I wszystko byłoby super gdyby nie to, że jutro poniedziałek [emoji26] jedyny plus z tego, że coraz bliżej do testowania [emoji16]

Która z Was teraz testuje najprędzej? Jutro/pojutrze możemy spodziewać się jakiś 2 kreseczek? [emoji6]

Cześć dziewczyny,
Ja jak zwykle w weekend mało co mam czas tu zajrzeć [emoji849] wczoraj robota, a dzisiaj dzień pod znakiem gości [emoji4] w końcu odpoczęłam. I wszystko byłoby super gdyby nie to, że jutro poniedziałek [emoji26] jedyny plus z tego, że coraz bliżej do testowania [emoji16]

Która z Was teraz testuje najprędzej? Jutro/pojutrze możemy spodziewać się jakiś 2 kreseczek? [emoji6]
Ja ewentualnie w środę, obserwuje temperaturę. Jak zacznie spadać w dół to będę wiedziała że nici z tego.

Cześć dziewczyny,

Ja testuje w środę jeśli @ nadal się nie zjawi.

Także trzymajcie kciuki i obym mogła tutaj w środę z samego rana wstawić piękny test z dwoma krechami aby lepiej tydzień zleciał do weekendu.

reklama
Cześć dziewczyny,

Ja też coś koło środy

Do góry