reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

I teraz moje pytanie 15 czerwca wyjeżdżamy na bardzo aktywny urlop. Po jakim czasie od owu będzie coś widac. Czy jak zrobię test czułość 10 to jest prawdopodobne że wykarze coś w piątek 14 przed wyjazdem czy lepiej skoczyć z rana 14 na betę na szybko. Planowana miesiączka jest na 14-16 czerwca

reklama
I teraz moje pytanie 15 czerwca wyjeżdżamy na bardzo aktywny urlop. Po jakim czasie od owu będzie coś widac. Czy jak zrobię test czułość 10 to jest prawdopodobne że wykarze coś w piątek 14 przed wyjazdem czy lepiej skoczyć z rana 14 na betę na szybko

Wydaję mi się, ze co by nie było, to beta najpewniejsza

Misia powodzenia i wytrwania:)

Mayred Ja tez bym poszla na bete w takim wyoadku

U mnie cos sie podkrecilo ale dalej malo tej krwi jak na 2 dzien. Poza tym nie boli mnie brzuch... piersi tez nie bardzo. Dziwne to wszystko jest. ZazywcAj zaczynalo sie mocno a 2 dnia muaaialam zmieniac tampony co 3h max a dzis od rana I jest dziwnie malo :( nie wiem czy to zrozumiale...

Misia powodzenia i wytrwania:)

Mayred Ja tez bym poszla na bete w takim wyoadku

U mnie cos sie podkrecilo ale dalej malo tej krwi jak na 2 dzien. Poza tym nie boli mnie brzuch... piersi tez nie bardzo. Dziwne to wszystko jest. ZazywcAj zaczynalo sie mocno a 2 dnia muaaialam zmieniac tampony co 3h max a dzis od rana I jest dziwnie malo :( nie wiem czy to zrozumiale...
Dziwne to trochę u Ciebie wszystko. Nie wiem co mam ci poradzic. Może to plamienie implantacyjne?[emoji846]

reklama
Dziewczyny.. ja Was opuszczam.. nie pytajcie o nic.. zycze Wam wszystkim powodzenia i trzymam za Was kciuki z calej sily!
Buziaki!
Szkoda kochana. Myślałam że już będzie wszystko w porządku i z nami zostaniesz.

Ale tak jak prosiłas o nic nie pytamy i życzę powodzenia.

Mam nadzieję że jeszcze kiedyś do nas wrócisz. Trzymaj się kochana.

Do góry