reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A to powiedz mu, żeby więcej nie mieszkał się między bójki innych. Że rozumiesz, że chce dobrze, ale skoro kończy się to źle dla niego, to powinien reagować w inny sposób, niż sam ich rozdzielać. Ciężko będzie teraz dojść do prawdy, a jeżeli to tylko wymówka, to przynajmniej już więcej jej nie będzie stosował [emoji6]

Mój synuś też będzie Marcel, ciekawe, czy będzie równie bojowy [emoji16]
Na szczescie szkola obsiana kamerami.. wiec mam nadzieje ze w ktorejs bedzie widac zajscie.. choc tlok na korytarzach jest taki na przerwach ze mam watpliwosci..

reklama
Dziewczyny pytanie za 100punktow, biorę olej z wiesiołka i ten Niepokalanek i teraz do owu powinnam brać wiesiolek a Niepokalanek też czy Niepokalanek dalej? Bo już zglupialam.....

Pytanie czy dla regulacji czy dla wspomagania zajacia w ciaze! Niepokalanka nie nalezy brac w ciazy!
Nie wiem ja mam napisane w ulotce że niepokalanek brać cały cykl A jak się okaże że jesteś w ciąży to odstawić. A wiesiolek bierze się od 1dc aż do owu i od owu do następnego krwawienia się odstawia.

Nie wiem ja mam napisane w ulotce że niepokalanek brać cały cykl A jak się okaże że jesteś w ciąży to odstawić. A wiesiolek bierze się od 1dc aż do owu i od owu do następnego krwawienia się odstawia.
A co w sytuacji kiedy u mnie w 6t4d nie bylo widac ciazy jeszcze a juz byla? Dopiero po 3 tygodniach sie okazalo ze jest ciaza chociaz byla juz wczesniej

reklama
Jeśli zazywasz niepokalanek i nie dostajesz okresu to się odstawia i się nie bierze dopóki się nie dowie z jakiego powodu nie ma okresu. Myślę że to nie jest problem.

Ja wiem że akurat mam nieregularne okresy ale jak teraz się okaże że nie jestem w ciąży A okres przyjdzie to zacznę brać A jeśli znowu się spóźnia to nie będę zazywala do póki nie przyjdzie

Do góry