reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Moje dziecie mlodsze zalapalo wlasnie uwage za bicie sie [emoji849] -30pkt i -5pkt za brak dzienniczka.. no to skonczymy rok szkolny z poprawnym zachowaniem.. zamorduje!

reklama
Eee, ja miałam poprawne w 2 klasie gimnazjum za opowiadanie historyjki na wycieczce szkolnej, bo nauczycielka nieumiejętnie podsłuchiwała pod drzwiami. Cały pokój takie dostał, bo nie wiedziała która to mówiła;) a my solidarnie nie wskazalysmy winnej:p tylko za moich czasów nie było punktów a widzimisię nauczyciela
Ja to nigdy nie dostalam uwagi [emoji849] moj maly to najczesciej pochwaly za rozdzielanie bijacych sie dzieci.. a dzisiaj takie cos.. cos czuje ze bez powodu to sie nie stalo.. ale i tak zabije bo zawsze tlumacze ze bojka nie jest rozwiazaniem a wrecz mozna dorobic sie dodatkowych problemow [emoji849]

Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się jakiś czas ale zaglądałam i przeszłam z Wami tutaj. ;) miał być wyluzowany cykl, chciałam trochę odpuścić, nie nakręcać się.. ale mam załamke dziś [emoji53] 16 dzień cyklu i na owulacje się nie zapowiada.. codziennie bladziutka druga kreska na teście owu i brak jakichkolwiek objawów, które zawsze czułam. Boje się, że w tym cyklu w ogole nie będzie..musiałam do Was napisać bo chyba zwariuje jak komuś o tym nie powiem haha. Myślicie, że mogę jeszcze spodziewać się owulacji?

Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się jakiś czas ale zaglądałam i przeszłam z Wami tutaj. ;) miał być wyluzowany cykl, chciałam trochę odpuścić, nie nakręcać się.. ale mam załamke dziś [emoji53] 16 dzień cyklu i na owulacje się nie zapowiada.. codziennie bladziutka druga kreska na teście owu i brak jakichkolwiek objawów, które zawsze czułam. Boje się, że w tym cyklu w ogole nie będzie..musiałam do Was napisać bo chyba zwariuje jak komuś o tym nie powiem haha. Myślicie, że mogę jeszcze spodziewać się owulacji?
Moze przesunieta i cykl sie wydluzy?? [emoji848]

Nie masz się czym jeszcze przejmować, bo mógł Ci się cykl rozjechać, a co za tym idzie przesunąć owulacja [emoji6] rób testy codziennie, no i jak najmniej stresu, bo to najczęściej wpływa na przesuwanie się @ [emoji6] głowa do góry i trzymam kciuki za owu w najbliższych dniach [emoji6]

reklama
Ja ostatni raz pazury robiłam dobrych kilka miesięcy temu nie mam parcia na długie pazury ale lubię jak są ładnie wypilowane z ładnym kolorwm. A teraz nie wiem co się dzieje czy nie mają na to wpływu trochę moje świdrujące hormony po clo i poprzednia @ na dufostanie i tak mi się łamią że potrzebuje pomocy bo sama ich nie ogarnę

Mi się paznokcie strasznie łamią całe życie. Dlatego teraz za każdym razem - nawet jak ich nie przedłużam - wzmacniam je żelem budującym i na to jeszcze hard base. Golych paznokci daaawno nie miałam :D A generalnie nigdzie nie chodzę, sama sobie wszystko ogarniam.

Do góry