MisiaJasia
Fanka BB :)
Moje dziecie mlodsze zalapalo wlasnie uwage za bicie sie [emoji849] -30pkt i -5pkt za brak dzienniczka.. no to skonczymy rok szkolny z poprawnym zachowaniem.. zamorduje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do paznokci to mi po ślubie wyszło uczulenie na hybrydy, więc nie ma opcji na takie piekne [emoji53] ale na szczęście są zwykłe lakiery, które też długo trzymaja, [emoji846]
Kolejna nazwa którą ledwo co kojarzę [emoji16] jak to sie robi?Tytany spróbuj są dużo lepsze od hybryd i żeli
Ja to nigdy nie dostalam uwagi [emoji849] moj maly to najczesciej pochwaly za rozdzielanie bijacych sie dzieci.. a dzisiaj takie cos.. cos czuje ze bez powodu to sie nie stalo.. ale i tak zabije bo zawsze tlumacze ze bojka nie jest rozwiazaniem a wrecz mozna dorobic sie dodatkowych problemow [emoji849]Eee, ja miałam poprawne w 2 klasie gimnazjum za opowiadanie historyjki na wycieczce szkolnej, bo nauczycielka nieumiejętnie podsłuchiwała pod drzwiami. Cały pokój takie dostał, bo nie wiedziała która to mówiła a my solidarnie nie wskazalysmy winnej tylko za moich czasów nie było punktów a widzimisię nauczyciela
Moze przesunieta i cykl sie wydluzy?? [emoji848]Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się jakiś czas ale zaglądałam i przeszłam z Wami tutaj. miał być wyluzowany cykl, chciałam trochę odpuścić, nie nakręcać się.. ale mam załamke dziś [emoji53] 16 dzień cyklu i na owulacje się nie zapowiada.. codziennie bladziutka druga kreska na teście owu i brak jakichkolwiek objawów, które zawsze czułam. Boje się, że w tym cyklu w ogole nie będzie..musiałam do Was napisać bo chyba zwariuje jak komuś o tym nie powiem haha. Myślicie, że mogę jeszcze spodziewać się owulacji?
No juz napisalam do wychowawczyni powiedziala ze zaraz sie zorientuje co sie stalo [emoji849]@MisiaJasia coś czuję że ktoś Ci syna zaczepia i to równo jeśli w ciągu jednego dnia dwie bójki. Pewne rzeczy nie dzieją się bez powodu
Nie masz się czym jeszcze przejmować, bo mógł Ci się cykl rozjechać, a co za tym idzie przesunąć owulacja [emoji6] rób testy codziennie, no i jak najmniej stresu, bo to najczęściej wpływa na przesuwanie się @ [emoji6] głowa do góry i trzymam kciuki za owu w najbliższych dniach [emoji6]Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się jakiś czas ale zaglądałam i przeszłam z Wami tutaj. miał być wyluzowany cykl, chciałam trochę odpuścić, nie nakręcać się.. ale mam załamke dziś [emoji53] 16 dzień cyklu i na owulacje się nie zapowiada.. codziennie bladziutka druga kreska na teście owu i brak jakichkolwiek objawów, które zawsze czułam. Boje się, że w tym cyklu w ogole nie będzie..musiałam do Was napisać bo chyba zwariuje jak komuś o tym nie powiem haha. Myślicie, że mogę jeszcze spodziewać się owulacji?
Ja ostatni raz pazury robiłam dobrych kilka miesięcy temu nie mam parcia na długie pazury ale lubię jak są ładnie wypilowane z ładnym kolorwm. A teraz nie wiem co się dzieje czy nie mają na to wpływu trochę moje świdrujące hormony po clo i poprzednia @ na dufostanie i tak mi się łamią że potrzebuje pomocy bo sama ich nie ogarnę