reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Jeżeli faktycznie jesteś dopiero przed owu to napewno się spóźni przez przesunięcie owu.Dlatego w tym cyklu @ może mi się spóźnic o cały tydzień [emoji33]
młoda1994
Kochana test owu uznaje się za pozytyw w momencie kiedyWychodzi na to że ten z 17dc też pozytywny... A to jest 5 dni roznicy [emoji29] może testy jakieś trafne ? Zobacz załącznik 978125
-kreska testowa jest takiego samego koloru co kontrolna
-kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.
W innych przypadkach test owu uznaje się za negatywny. Ja bardziej obstawiam że pozytyw to też co są dwie kreski tego samego koloru czyli bodajże z 22dc(dzisiaj)
Kochana test owu uznaje się za pozytyw w momencie kiedy
-kreska testowa jest takiego samego koloru co kontrolna
-kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej.
W innych przypadkach test owu uznaje się za negatywny. Ja bardziej obstawiam że pozytyw to też co są dwie kreski tego samego koloru czyli bodajże z 22dc(dzisiaj)
Ale na tym z 17dc tez wydaje się być kreska mocniejsza. I to sporo ciemniejsza
młoda1994
Faktycznie źle spojrzałam na testy. Z 17dc masz testowa kreskę mocniejsza od kontrolnej i to się uznaje za pozytyw.
Spróbuj zrobić test ciążowy albo betę żeby mieć pewność czy jesteś w ciąży czy nie. Albo poczekaj do terminu @ wiem że to jeszcze 8 dni.
młoda1994
Tak tak źle spojrzałam na testy.Ale na tym z 17dc tez wydaje się być kreska mocniejsza. I to sporo ciemniejsza
Isasza4444
Może poczekam że dwa dni... Ahhh jak ja kocham czekanie :-)Może się dopiero rozkręca [emoji846]
adzik
Ale na tym z 17dc tez wydaje się być kreska mocniejsza. I to sporo ciemniejsza
Tak dokładnie z 17 kreska testowa mocniejsza. @ dopiero za 8 dni, jeśli owu się przesunie to może się małpa spóźnic nawet o tydzień A to już z 8 dni się robi 14 [emoji33] o mamo!Faktycznie źle spojrzałam na testy. Z 17dc masz testowa kreskę mocniejsza od kontrolnej i to się uznaje za pozytyw.
Spróbuj zrobić test ciążowy albo betę żeby mieć pewność czy jesteś w ciąży czy nie. Albo poczekaj do terminu @ wiem że to jeszcze 8 dni.
młoda1994
Kochana poczekaj jeszcze 8 dni i na 9 dzień zrób test ciążowy lub idź na betę tak na wszelki wypadek.Tak dokładnie z 17 kreska testowa mocniejsza. @ dopiero za 8 dni, jeśli owu się przesunie to może się małpa spóźnic nawet o tydzień A to już z 8 dni się robi 14 [emoji33] o mamo!
reklama
adzik
Powiedzcie mi kochane szczerze.Kochana poczekaj jeszcze 8 dni i na 9 dzień zrób test ciążowy lub idź na betę tak na wszelki wypadek.
Do @ 8 dni. Jeśli było by tak że test owu pokazał by wczesna ciążę to beta też powinna już coś pokazać?
Wątpię że to ciąża pewnie jakieś zaburzenia. Ale chciała bym mieć jasność z powodu tej nieszczęsnej toksoplazmozy
Podziel się: