reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiedzcie mi kochane szczerze.
Do @ 8 dni. Jeśli było by tak że test owu pokazał by wczesna ciążę to beta też powinna już coś pokazać?

Wątpię że to ciąża pewnie jakieś zaburzenia. Ale chciała bym mieć jasność z powodu tej nieszczęsnej toksoplazmozy
Kochana jeśli wolisz mieć pewność to możesz spróbować betę ale jak masz możliwość to poczekaj chociaż te 5 dni i 3 dni przed terminem @ beta pokaże

reklama
Kochana jeśli wolisz mieć pewność to możesz spróbować betę ale jak masz możliwość to poczekaj chociaż te 5 dni i 3 dni przed terminem @ beta pokaże
No to w takim razie czekam [emoji2962]

Dziękuję jesteście najlepsze [emoji173]

Jest tu dziewczyna która robiła testy owu cały cykl ? Gdzieś ktoś wrzucal zdjęcie, nie wiem czy na tym wątku

No to w takim razie czekam [emoji2962]

Dziękuję jesteście najlepsze [emoji173]

Jest tu dziewczyna która robiła testy owu cały cykl ? Gdzieś ktoś wrzucal zdjęcie, nie wiem czy na tym wątku
To nie na tym wątku.

Ja jak dostanę okres to będę robiła testy cały cykl

To nie na tym wątku.

Ja jak dostanę okres to będę robiła testy cały cykl
Cały cykl? No ja się właśnie zastanawiam o ile to moje plamienia to początek @ to od kiedy robić testy owu, bo w sumie nie mam zielonego pojęcia ile będzie trwał cykl?

I czy jeśli jutro @ by się rozkrecila to to dzisiejsze plamienie mam zaliczyć jako 1dc czy dop jak się rozkręci normalne krwawienie to mam liczyć jako 1dc??

Cały cykl? No ja się właśnie zastanawiam o ile to moje plamienia to początek @ to od kiedy robić testy owu, bo w sumie nie mam zielonego pojęcia ile będzie trwał cykl?

I czy jeśli jutro @ by się rozkrecila to to dzisiejsze plamienie mam zaliczyć jako 1dc czy dop jak się rozkręci normalne krwawienie to mam liczyć jako 1dc??
Tak cały cykl ponieważ od 5 miesięcy okresy dostaje w różnych dc i znowu wygląda na to że przyjdzie spóźniony lub okaże się że jestem w ciąży.

Nie wiem kiedy u mnie może być owu dlatego będę robiła przez cały cykl i do tego mierzenie temp pod językiem żeby zobaczyć jak u mnie z temperaturami i czy wogule u mnie jest owu czy nie.

Nie jestem w stanie ci doradzić kiedy zrobić testy owu tym bardziej że nie wiesz jaki długi będzie teraz cykl.

Najlepsze wyjście zrobić od 1dc testy owu aż do ujrzenia dwuch ładnych kresek na teście owu.

Co do plamien to ja nie plamie przed @ od razu mi się rozkręca tylko że u mnie jest okres miesiąc w miesiąc słaby i trwa tylko 4 dni.

Tak cały cykl ponieważ od 5 miesięcy okresy dostaje w różnych dc i znowu wygląda na to że przyjdzie spóźniony lub okaże się że jestem w ciąży.

Nie wiem kiedy u mnie może być owu dlatego będę robiła przez cały cykl i do tego mierzenie temp pod językiem żeby zobaczyć jak u mnie z temperaturami i czy wogule u mnie jest owu czy nie.

Nie jestem w stanie ci doradzić kiedy zrobić testy owu tym bardziej że nie wiesz jaki długi będzie teraz cykl.

Najlepsze wyjście zrobić od 1dc testy owu aż do ujrzenia dwuch ładnych kresek na teście owu.

Co do plamien to ja nie plamie przed @ od razu mi się rozkręca tylko że u mnie jest okres miesiąc w miesiąc słaby i trwa tylko 4 dni.
Mi to chyba tak po tych tabsach :-(

No wł ja myślałam żeby robić od skończenia krwawienia, żeby wł nie przegapić owu.

Nie mam opcji bo to ponoć robi się o tej samej godz a ja mam nieregularny tryb pracy, i pomyślałam że testy to jeszcze jakiś zrobię ewentualnie na przerwie
No tak też racja. U mnie póki co nawet monitoring jest nie możliwy bo przy nieregularnych okresach ciężko wyznaczyć monitoring owu. Dlatego z jeden strony nie dziwię się że gin tutaj nie chciał robić monitoringu przy nieregularnych okresach.

reklama
Zaczniesz robić testy owu to Ci się wszystko wyjaśni:)

Mam nadzieję że @ już DO Ciebie póki co nie zajrzy i nie będziesz miała potrzeby śledzić następnego cyklu

Do góry