reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzieci niestety takie zachowania wynoszą z domu. Współczuję bardzo, bo przykro, że takie sytuacje się zdarzają, tym bardziej, że teraz w ciąży Ci się to przytrafiło, gdzie potrzebujesz spokoju.
Hej hej ja nie mam siły mam dość. Praca w ciąży mnie wykancza nerwowo. Dziś 5 cio latek powiedział do mnie ty głupia debilko. Oplul mnie i pokopal.

reklama
Dzieci niestety takie zachowania wynoszą z domu. Współczuję bardzo, bo przykro, że takie sytuacje się zdarzają, tym bardziej, że teraz w ciąży Ci się to przytrafiło, gdzie potrzebujesz spokoju.
Od 4 miesięcy z nim walczymy rodzice po rozwodzie matka nie pracuje chodzi po galeriach. Z państwowego przedszkola go wyrzucili. Bije i wyzywa nas. Ostatnio do innej nauczycielki powiedział,, kur... Ty gruba swinio,, do matki nic nie dociera a ja mam dziś dość a to poniedziałek dopiero. Szefostwo będzie w piątek wtedy im powiem o ciąży

Chora sytuacja z tym dzieckiem, ale może szefostwo też powinno pomyśleć mimo wszystko o wyrzuceniu? Ja rozumiem, że to tylko dziecko i że to wina rodziców, że się w ten sposób zachowuje, ale może jak kolejny raz zostanie wyrzucony, to rodzice trochę przemyślą i wezmą się za wychowanie. Takie zachowania są niedopuszczalne, a Wy jako opiekunowie nie musicie się na to godzić.

Powiedz i pomyśl w takim razie o pójście na l4 może od przyszłego tygodnia już. Najważniejszy jest teraz Twój spokój, dla dobra maleństwa nie możesz się narażać na takie nerwy.
Od 4 miesięcy z nim walczymy rodzice po rozwodzie matka nie pracuje chodzi po galeriach. Z państwowego przedszkola go wyrzucili. Bije i wyzywa nas. Ostatnio do innej nauczycielki powiedział,, kur... Ty gruba swinio,, do matki nic nie dociera a ja mam dziś dość a to poniedziałek dopiero. Szefostwo będzie w piątek wtedy im powiem o ciąży

Tak mi się wydaje, że w prywatnych przedszkolach/szkołach tak jest... Bo rodzicowi wydaje się, że jak płaci to reszta się nie liczy [emoji849]

Może się okaże, że z opalania nici [emoji6] trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] trochę objawów przecież masz. A szyjka jak? Bo Ty umiesz kontrolować, a jest różnica na ciąże i na okres [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji110] ustaw sobie przypomnienie razem z budzikiem albo naklej kolorową karteczkę na lustro w łazience [emoji16]
No wlasnie odkad zaczelam plamic to nie badam [emoji848]

Misia Jasia leje że śmiechu [emoji23][emoji23] dajcie mi nr do matki natury :-)

Marta współczuję, zgadzam się z tym co któraś napisała niektórym rodzicom wydaje się że ja wpłacam to już Nauczyciel musi z tolerować każde zachowanie

Dziewczyny a ja byłam siku i na papierze różowo ale nie sama krew, na wkladce potem lekko poplamione. Mam nadzieję że z tego wyjdzie normalny okres a nie ze torbiel ehhh :-( narazie nic mnie nie boli ani nic. Mój mnie pociesza że napewno to będzie "zdrowy" okres i że jeszcze zacznie boleć [emoji23]

Misia Jasia leje że śmiechu [emoji23][emoji23] dajcie mi nr do matki natury :-)

Marta współczuję, zgadzam się z tym co któraś napisała niektórym rodzicom wydaje się że ja wpłacam to już Nauczyciel musi z tolerować każde zachowanie

Dziewczyny a ja byłam siku i na papierze różowo ale nie sama krew, na wkladce potem lekko poplamione. Mam nadzieję że z tego wyjdzie normalny okres a nie ze torbiel ehhh :-( narazie nic mnie nie boli ani nic. Mój mnie pociesza że napewno to będzie "zdrowy" okres i że jeszcze zacznie boleć [emoji23]
Może się dopiero rozkręca [emoji846]

To może jednak zatestuj dla spokojnej, skoro te plamienia takie dziwne i ustępują zamiast się rozkręcić na okres. Może szyjka czasami po jakimś czasie się dopiero zmienia, ciężko mi powiedzieć.
Szyjka u mnie typowo na okres.. twarda, otwarta i bardzo nisko.. ale plamienia prawie wcale juz [emoji848] glupieje..

reklama
Do góry