reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Zaczniesz robić testy owu to Ci się wszystko wyjaśni:)

Mam nadzieję że @ już DO Ciebie póki co nie zajrzy i nie będziesz miała potrzeby śledzić następnego cyklu
Też mam taką nadzieję że już nie zajrzy do mnie ta cholerna małpa. Ale wszystko się okaże na dniach.

reklama
Jestem w domu padam na ryjek. Zmęczona bardzo.

Andzik trzymam kciuki bardzo.

Ja się zastanawiam czy w tym tyg zapisać się do mojego gina prywatnie czy w następnym. Bo chciałabym żeby druga wizyta była na prenatalne.

Nic, chodź czuje się dziś bardziej zdenerwowana ale to może ogólnie myślenie o @, po powrocie do domu coś tak zaczyna mnie pobolewac dół brzucha ale też nie wiem czy to moja głowa, jutro rano czy przez dzien powinnam już wszytko wiedzieć bo u mnie się najpierw Rozkręca brązowe upławy a później atak główny, więc jak tylko zob brązowe plamki to wszytko jasne,
A pojawiły się u Ciebie jakieś objawy przed @?

Apropo badania szyjki macicy, zaciekawił mnie temat i znalazłam to
Ale to dla osób o silnych nerwach

Nic, chodź czuje się dziś bardziej zdenerwowana ale to może ogólnie myślenie o @, po powrocie do domu coś tak zaczyna mnie pobolewac dół brzucha ale też nie wiem czy to moja głowa, jutro rano czy przez dzien powinnam już wszytko wiedzieć bo u mnie się najpierw Rozkręca brązowe upławy a później atak główny, więc jak tylko zob brązowe plamki to wszytko jasne,
Rozumiem. No u mnie jest tak że przed @ Nie mam żadnych plamien nic tylko od razu pojawia się miesiączka. Czyli równie dobrze może być tak że teraz jej nie mam będę kładka się spać też nic nie będzie A wstanę i już będzie.

To jednak nie dla mnie. Nie mam silnych nerwów. Bardzo szybko się denerwuje

Jestem w domu padam na ryjek. Zmęczona bardzo.

Andzik trzymam kciuki bardzo.

Ja się zastanawiam czy w tym tyg zapisać się do mojego gina prywatnie czy w następnym. Bo chciałabym żeby druga wizyta była na prenatalne.
Może pójdź w następny poniedziałek do dr? Bo jak powiesz szefostwu o ciąży w piątek, to jeżeli zdecydujesz się na wcześniejsze zwolnienie, żeby się nie denerwować w pracy, to od razu weźmiesz na tej wizycie.

reklama
Nie działa mi link

Do góry