reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Teraz dalam jej odrazu butle. Poki co caly czas spi wiec wychodzi na to ze ona byla glodna cala noc wczoraj i dlatego sie tak darla. Zobaczymy dzis ale odpikac do terwz spi. Daje jej co ok 3godz 30 ml kazaly 20 ale nie przyznaje sie.
Marta super, ty wiesz najlepiej, działaj intuicyjnie, a Amelke i tak przygładaj do piersi i masuj i staraj się też delikatnie odciągnąć pokarm, że jak już wrócicie do domku to na spokojnie będziecie się uczyć karmienia. A jak się czujesz?
Powodzenia

reklama
Dziewczyny nie dałam rady. Zwymiotowalam po tym, nie wiem jak to zrobić jeszcze raz bo za każdym lykiem aż mnie podbijalo. Dotychczas glukoze na czczo miałam ok 70 więc może lekarz pozwoli mi jej nie powtarzać.
Nie przypuszczałam że głupie badanie krwi mnie pokona [emoji85]
Ja sobie wzięłam sok z cytryny że sobą i dolałam, a wiem że sa też gotowe o smaku cytryny w aptece. Jeżeli lekarz karze powtórzyć to może tego spróbuj. Ja ogólnie nie miałam z tym problemów, tylko bardzo źle się czułam po, cały dzień przespłam.

A u mnie dziewczyny dni płodne wykorzystane, teraz czekać na efekty, zaczynają się najdłuższe dwa tygodnie życia, heheh. Tylko spokój i cierpliwość mnie uratuje, dziś mam wolne, właśnie włączyłam dobry film i się relaksuje. Dom już po weekendzie z rana ogarnęłam a popołudniu z chłopcami nauka. Obiadek od wczoraj czyli poniedziałek na luzie. Wy też tak macie że przed owulacja możecie góry przenosić a po najlepiej z domu nie wychodzić? Brrrr....

Cześć dziewczyny, ja zaczynam kolejny dobry dzień. Moja malutka jest przekochana! Te zwykłe ruchy w brzuchu, które czułam do tej pory to jest nic, nawet te kopniaki mnie az tak nie jarały. A od wczoraj czuję po prostu ją, jak mnie smyra po brzuchu, nie wiem co to, najpewniej stopa, ale no magia [emoji3059] to dopiero jest coś! [emoji16]
Teraz dalam jej odrazu butle. Poki co caly czas spi wiec wychodzi na to ze ona byla glodna cala noc wczoraj i dlatego sie tak darla. Zobaczymy dzis ale odpikac do terwz spi. Daje jej co ok 3godz 30 ml kazaly 20 ale nie przyznaje sie.
I dobrze, teraz najważniejsze, żeby nie spadła z wagą i żeby wypuścili Was do domu [emoji6] a karmienie przyjdzie samo, w domu na spokojnie będzie Wam łatwiej [emoji6]
Kiedy Was wypisują? Jak Ty się czujesz?
Dziewczyny nie dałam rady. Zwymiotowalam po tym, nie wiem jak to zrobić jeszcze raz bo za każdym lykiem aż mnie podbijalo. Dotychczas glukoze na czczo miałam ok 70 więc może lekarz pozwoli mi jej nie powtarzać.
Współczuję... Ja też najbardziej boję się tej glukozy [emoji849] a jaką miałaś?
A u mnie dziewczyny dni płodne wykorzystane, teraz czekać na efekty, zaczynają się najdłuższe dwa tygodnie życia, heheh. Tylko spokój i cierpliwość mnie uratuje, dziś mam wolne, właśnie włączyłam dobry film i się relaksuje. Dom już po weekendzie z rana ogarnęłam a popołudniu z chłopcami nauka. Obiadek od wczoraj czyli poniedziałek na luzie. Wy też tak macie że przed owulacja możecie góry przenosić a po najlepiej z domu nie wychodzić? Brrrr....
No to teraz już nic tylko trzymać kciuki, że się udało [emoji4][emoji110]

Jeśli mała jest po tym spokojniejsza, to dobrze robisz. Trzymam teraz kciuki za to, żeby mała pakowała i żebyście szybko wyszły :D
Ajjj biedna. Mi to po prostu nie smakowało, ale nie miałam po tym żadnych sensacji :( Martyna dobrze prawi, że jeśli lekarz będzie Ci kazał powtórzyć, to wciśnij sobie cytrynę do środka, może co nieco pomoże

Wychodzimy dzisiaj jupiiii o 12 mam ostatni antybiotyk. Wyjma mi wenflony tsk mnie pokluli 3 razy sie nie wkluli i mam. Mega siniaki.
Marze o prysznicu odrszu jak wejde do domunide pod prysznic sie umyc ogolic i unyc włosy. Serio o tym marze. A w ogole powiem wam hit znalazlam na olx bujacz3k lezaczek i chcialam po noego jechać ale laska pisze ze zapyta meza bo ona na porodowce to jej odpisalam ze ja tez i ze jej pisze ze na lutyckiej w szpitalu a ona ze tez ha ha ha ona w 9 pokoju ja w 17 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] maz jej go o 14 przywiezie i stad go zabiore

Ogolnie to w moich cyckach nic sie nie dzije dalszego.

Nikolka duzo lidzi tak ma. A probowalas cytrynowa? Ja mialam i byla spoko nie byla taka slodka

Paola No jest czad. Ale potem na koncowce to juz boli jak cholera.

Sorki za tyle postow [emoji86][emoji87] nie wiem jak mala ubrac czy wystarczy body spodenki do tego kombinezon polorowy czapa i szalik i kocyk i do auta? M tu pod drzwi podjedzie. Czy wziac kombinezon zimowy? A nie polarowy.

[emoji23][emoji23][emoji23]
Wychodzimy dzisiaj jupiiii o 12 mam ostatni antybiotyk. Wyjma mi wenflony tsk mnie pokluli 3 razy sie nie wkluli i mam. Mega siniaki.
Marze o prysznicu odrszu jak wejde do domunide pod prysznic sie umyc ogolic i unyc włosy. Serio o tym marze. A w ogole powiem wam hit znalazlam na olx bujacz3k lezaczek i chcialam po noego jechać ale laska pisze ze zapyta meza bo ona na porodowce to jej odpisalam ze ja tez i ze jej pisze ze na lutyckiej w szpitalu a ona ze tez ha ha ha ona w 9 pokoju ja w 17 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] maz jej go o 14 przywiezie i stad go zabiore

reklama
Jeszcze jedno mam pytanie czy ja musze isc na kontrole do lekarza prowadzacego ciaze? Musze isc za 7 dni no ale znow placic 150zl poszlabym na nfz

Do góry