Isasza4444
Fanka BB :)
Cudowny relaksik :-)Zobacz załącznik 977483
Razem z m zapraszamy na słodkie lenistwo przy ognisku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny relaksik :-)Zobacz załącznik 977483
Razem z m zapraszamy na słodkie lenistwo przy ognisku
No wlasnie mam "Moj kalendarzyk" i pierwszy raz odkad mam apke moglam wprowadzic "Test owulacyjny - pozytywny" I stad moje zdziwienie, ze przesunelo mi dzien owulacji. Przygladne sie zatem FLO...A jaką masz apke? Mi w "Moj kalendarzyk" tez owu zaznaczylo na dzien pozytywnego testu.. a we "Flo" na dzien nastepny. Zalozenie jest takie ze po pozytywnym tescie owu jest w ciagu 24-36h
A jaką masz apke? Mi w "Moj kalendarzyk" tez owu zaznaczylo na dzien pozytywnego testu.. a we "Flo" na dzien nastepny. Zalozenie jest takie ze po pozytywnym tescie owu jest w ciagu 24-36h
To tak tak, przytulasy dzien po dniuJa myślę że najpewniej jest przytulać się z mężem codziennie jak już wykryjemy tą owu bo i w dzień pozytywnego testy i dzień później nie zaszkodzi się poprzytulac żeby nie przegapić
Bedziesz sie na naszym rejonie panoszyć? [emoji23][emoji23]Dzień dobry laski, ja dzisiaj robię nalot na waszą poznańską ikee wczoraj odebralismy klucze od nowego lokum i trzeba je dopieścic
W ciazy jestes.. chudnac nie bedziesz [emoji8] nos do gory [emoji8]Witam się i ja, w nieco marnym humorze. Weszłam na wagę dwa dni temu i dziś, i jakimś cudem w dwa dni 1,1kg do przodu. Policzyłam kasę, w magiczny sposób odłożę o 600zl mniej niż planowałam. Mam dzisiaj dzień na nie