reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana Audi rulez[emoji173]️ wszystko bym dała za to, żeby moja audiczka wróciła do żywych... No ale niestety moja w przeciwieństwie do Twojej mnie zawiodła[emoji24] i fakt, że mało palą. Moja w trybie mieszanym ok 5l. A np wczoraj spojrzałam na spalanie w Hondzie Rav4 i wyniki mnie zabiły, bo diesel 9l w trybie mieszanym. Ponioslo ich grubo[emoji32]

Nocek współczuje Wam strasznie dziewczyny[emoji17] na pewno to już tutaj pisałam, ale ja złe znosiłam nocki. Tzn nie same nocki, a raczej dzień po. Masakra.

O, zadowolona jesteś? Bo jeszcze myślałam o zajrzeniu do Seata. Szczerze mówiąc w seacie nawet nigdy nie siedziałam, dlatego zupełnie się nie znam.

Pokaz jak tylko to ugryziesz, bo jestem strasznie ciekawa :p
Mignął mi moj post i coś mi nie pasowało. Nic dziwnego, bo zrobiłam z toyoty Hondę :p oczywiście toyota rav4[emoji85]

No to nasz 2 SEAT Ibiza jesteśmy mega zadowoleni nic się nie psuje a mamy go 6 lat teraz marzy nam się SEAT arona.
Właśnie patrzyłam na te Arone i jeszcze na ten większy na A. Zobaczymy, czy zdążę dzisiaj jeszcze Seata zaliczyć.

Czesc dziewczyny jestem z Wami troche... musze sie chyba wygadac. Po 7 nieudanych cyklach pora dac na luz I wrocic do pracy. Boje sie jak cholera dwoch synow 8 I 4 lata I zero wsparcia ze strony M. Wszystko to jak mowi M moj "problem" moja wina itd :(
Witaj. Twój problem i Twoja wina? Rozumiem ze badanie jego nasienia wyszło ok?
P. S. Ja mam dwie córki 7,5 i 5, staramy się już 3,5 roku[emoji846]

reklama
Mignął mi moj post i coś mi nie pasowało. Nic dziwnego, bo zrobiłam z toyoty Hondę [emoji14] oczywiście toyota rav4[emoji85]

Właśnie patrzyłam na te Arone i jeszcze na ten większy na A. Zobaczymy, czy zdążę dzisiaj jeszcze Seata zaliczyć.

Witaj. Twój problem i Twoja wina? Rozumiem ze badanie jego nasienia wyszło ok?
P. S. Ja mam dwie córki 7,5 i 5, staramy się już 3,5 roku[emoji846]
Tak wszystko ok. U mojego M najlepiej by bylo gdyby wszystko bylo ma juz.
.

Dziewczyny ja się wykończe nerwowo. Chu.. j mnie zaraz szczebli.
Oli nosi do szkoły zegarek z Alli za 7zl. I on o równej godzinie po cichu tita. A ta piz..da dzisiaj popukala paluchem w Olisia zegarek i przystawiala do ucha i powiedziała że jak nie umie go kontrolować to ma go zostawiać w domu. Zaczyna się robić nie fajnie. Chyba melise sobie kupię. Napisałam jej maila ze Oliwier będzie go nosił do szkoły że ja wyrażam zgodę i pozwalam po to ma kupiony żeby go nosił i że uczy się czasu. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Coś czuję że boi się nagrywania ale niech się nie zdziwi. Dziś popatrzę na necie kamerki.

Oli nosi do szkoły zegarek z Alli za 7zl. I on o równej godzinie po cichu tita. A ta piz..da dzisiaj popukala paluchem w Olisia zegarek i przystawiala do ucha i powiedziała że jak nie umie go kontrolować to ma go zostawiać w domu. Zaczyna się robić nie fajnie. Chyba melise sobie kupię. Napisałam jej maila ze Oliwier będzie go nosił do szkoły że ja wyrażam zgodę i pozwalam po to ma kupiony żeby go nosił i że uczy się czasu. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Coś czuję że boi się nagrywania ale niech się nie zdziwi. Dziś popatrzę na necie kamerki.
O dobry pomysł. Może uda się picie dopiec! Tylko żeby cała ta sytuacja nie odbijała się na Olisiu. Bóg wie jaka jest dla innych dzieci.

A ja się wkurzam bo zepsuł nam się piecyk i nie ma ciepłej wody. A Pan od naprawy ma przyjść dopiero jutro wieczorem... I aktualnie kapie się w misce [emoji35]

Co za babsko masakra . Ty się nie stresuj . Kup melisę i obczaj kamerki [emoji23]

@MartaSx a to ta sama Pani co wczoraj zwracała Ci uwagę, że masz nie chodzić do dyrektora? Ja nie wiem czego się czepia, w sensie czemu niby dziecko nie może nosić zegarka [emoji50] szok. Ja tylko się boję o Twojego synka, bo wiem jak nauczyciel może spieprzyć spojrzenie na szkołę... A potem nie ma się co dziwić, że dzieci mają stosunek do szkoły jaki mają i chodzić nie chcą [emoji849]

Cześć dziewczyny, u nas w końcu wyszło słońce, niedługo lecę z psem na spacer, w końcu! Po tych dwóch deszczowych dniach znowu chce się żyć [emoji16] muszę jeszcze dziś ogarnąć zakupy, bo w sobotę mam gościNo i właśnie jak czytam opinie tego typu to odechciewa mi się tego szpitala... Masakra. Na jakim oddziale leżałaś?O wow [emoji50] zatkało mnie, nie wiem co powiedzieć [emoji16][emoji7]
Testowałaś dziś? Dokładnie, wszyscy faceci tacy sami [emoji16] tylko w filmach jest inaczej [emoji23]Nie sądziłam, że można tak odpicować szafkę z kartonów [emoji50] meeega! Czekam na efekt u Ciebie [emoji4]

@adzik @Isasza4444 dziewczyny podoba mi się Wasze nowe podejście [emoji7] jak głowa myśli pozytywnie to reszta też się udaje! Trzymam kciuki [emoji110]
Leżałam na położniczo - ginekologicznym 3, a w sumie powinnam leżeć piętro wyżej na pg4

Leżałam na położniczo - ginekologicznym 3, a w sumie powinnam leżeć piętro wyżej na pg4
Kurczę, a myślisz, że to kwestia oddziału gdzie się trafi? Jedna moja znajoma była na PG4, a druga nie wiem, muszę się dopytać.
Najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok. Jak Wam życie leci? Pewnie mały już całkowicie oswoił się z nowym otoczeniem [emoji4]

Obrazek Skojarzył mi się z tym co napisałaś[emoji85] ogólnie sytuacja strasznie ch*jowa[emoji53] czuje, ze babka jest jakaś niestabilna i będzie normalnie robiła po złości [emoji53]

IMG_0277.JPG

reklama
@Angy88 rozumiem i współczuję. Mój myślał że przy kolejnym dziecku dostanę leki plus zastrzyk pyk i będzie, a to nie tak łatwo.

@MartaSx no żartujesz. Co za babsztyl durny. Ja myślę że Ty te melise to musisz zjeść na żywca... Z korzeniami. Co babie przeszkadza zegarek.

Do góry