Mignął mi moj post i coś mi nie pasowało. Nic dziwnego, bo zrobiłam z toyoty Hondę oczywiście toyota rav4[emoji85]Kochana Audi rulez[emoji173]️ wszystko bym dała za to, żeby moja audiczka wróciła do żywych... No ale niestety moja w przeciwieństwie do Twojej mnie zawiodła[emoji24] i fakt, że mało palą. Moja w trybie mieszanym ok 5l. A np wczoraj spojrzałam na spalanie w Hondzie Rav4 i wyniki mnie zabiły, bo diesel 9l w trybie mieszanym. Ponioslo ich grubo[emoji32]
Nocek współczuje Wam strasznie dziewczyny[emoji17] na pewno to już tutaj pisałam, ale ja złe znosiłam nocki. Tzn nie same nocki, a raczej dzień po. Masakra.
O, zadowolona jesteś? Bo jeszcze myślałam o zajrzeniu do Seata. Szczerze mówiąc w seacie nawet nigdy nie siedziałam, dlatego zupełnie się nie znam.
Pokaz jak tylko to ugryziesz, bo jestem strasznie ciekawa
Właśnie patrzyłam na te Arone i jeszcze na ten większy na A. Zobaczymy, czy zdążę dzisiaj jeszcze Seata zaliczyć.No to nasz 2 SEAT Ibiza jesteśmy mega zadowoleni nic się nie psuje a mamy go 6 lat teraz marzy nam się SEAT arona.
Witaj. Twój problem i Twoja wina? Rozumiem ze badanie jego nasienia wyszło ok?Czesc dziewczyny jestem z Wami troche... musze sie chyba wygadac. Po 7 nieudanych cyklach pora dac na luz I wrocic do pracy. Boje sie jak cholera dwoch synow 8 I 4 lata I zero wsparcia ze strony M. Wszystko to jak mowi M moj "problem" moja wina itd
P. S. Ja mam dwie córki 7,5 i 5, staramy się już 3,5 roku[emoji846]