5 dni wolnych, superJaki eksluziv ten szpital [emoji16]
Ja się witam 19dc, 4 d dupek, dziś test owu negatyw.
Dziś ost nicka i 5 dni wolnych [emoji16] tak się cieszę że w głowie ciągle mi gra "ołł jeeee wolneeee ołł jeeee" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czuje ze idę w stronę @ bo zaczyna mi narastac "wkurw przedokresowy" [emoji16][emoji16]
Zimno u nas strasznie.
WTF niech raszpla zastanowi się nad swoim zachowaniem, a nie jeszcze naskakujeAle się wkur... wiłam masakra. Wchodzę do szkoły po Oliwiera i od progu wychowawczyni do mnie z pretensjami odnośnie tej akcji z tym nauczycielem wspomagającym. Ze ja nie poszłam do kierownika świetlicy tylko do dyrektora i normalnie się uniosła. Tak mi ciśnienie podniosła że jak myślę o tym to się we mnie gotuję. Powiedziałam jej ze dyrektor jest pracodawca i z nim będę takie rzeczy załatwiać. Wkur... wia mnie coraz bardziej. A niech mi tylko coś na Oliwiera powie albo coś.
No to nieźle mała przypakowałaJuż po wizycie mała waży ponad 2 kg. Mówi że przy porodzie powinna mieć nie więcej jak 3700 [emoji23] u Olisia też tak mówi a miał 4kg. Szyjka twarda zamknięta. Boli mnie bo się rozciąga. Zdjęcia mi nie dał już bo się nie mieści. Ja mam 72 kg czyli 6kg na plusie od początku.
Pytałam o to lyzeczkowanie mówi że sytuacja może się powtórzyć i to że przetoczono mi 2 jednostki krwi też a przez to nie mogłam karmić [emoji24]
@paola425 pytałam o ten remont - śmiał się i mówi że od 10 lat to słyszy [emoji23] i że się nie stresować.
I mówię że wychlalam Cole to się śmiał i że na zdrowie [emoji23]
Dzis rozlozylam łóżeczko sama bo m nocuje gdzieś w Ostrowie
A w piątek na 10.30 do położnej mam iść ale jeszcze innej. Koleżanka dała mi namiar na młoda dziewczynę osiedle obok
A łyżeczkowanie czemu miałaś? Przez łożysko?