reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Miałam tak samo w tym cyklu co się udało! Taki ból, że musiałam brać przeciwbólowe, jeszcze pamietam, że mówiłam mojemu, ze nie podziałamy bo mnie tak boli, że nie dam rady ale po tabletkach przestało no i się udało [emoji23] mam nadzieje, że u Ciebie to dobrze wróży [emoji7]
Dziś powtórzyłam test i już negatyw więc to musiało być to ! Udało mi się jeszcze dopaść m tak na poprawkę. Zobaczymy. Ale odganiam zle myśli i czas teraz na pozytywy [emoji3059] Oh ale dajecie nadzieję [emoji9][emoji9][emoji9]
Bb mi spuje jakość zdj ale mniejsza idę dzis na betę
Daj znać jak beta

Czekam jak na szpilkach [emoji846][emoji23]
Dziś powtórzyłam test i już negatyw więc to musiało być to ! Udało mi się jeszcze dopaść m tak na poprawkę. Zobaczymy. Ale odganiam zle myśli i czas teraz na pozytywy [emoji3059] Oh ale dajecie nadzieję [emoji9][emoji9][emoji9]Daj znać jak beta

@Lilka2304 3mam kciuki [emoji3590]

Dziewczyny a ja dziś wstrzasnieta niezmieszana, wczoraj w i eczorem powtórzyłam test owu i był negatyw, dziś zrobiłam pozytywny dalej ( do zdj nie dokladalam negatywy z wczoraj żeby porównać te dwa pozytywy). Ale zalamka taka że mój ma zmianę grafiku i go wgl dzisiaj nie złapie [emoji29] i niewiem czy jest sens go łapać jutro po południu??
Śluz już nie jest jak jajko kurze a robi się kremowy i dużo mniej. Co robić??
IMG_20191112_141643.jpeg
IMG_20191112_141649.jpeg

Dziewczyny a ja dziś wstrzasnieta niezmieszana, wczoraj w i eczorem powtórzyłam test owu i był negatyw, dziś zrobiłam pozytywny dalej ( do zdj nie dokladalam negatywy z wczoraj żeby porównać te dwa pozytywy). Ale zalamka taka że mój ma zmianę grafiku i go wgl dzisiaj nie złapie [emoji29] i niewiem czy jest sens go łapać jutro po południu??
Zobacz załącznik 1044483Zobacz załącznik 1044484
Kocha jak masz szansę go jutro złapać to się nie zastanawiaj !
Ja też dziś jeszcze dołożyłam.
Poza tym Marta kiedyś pisała że jej się właśnie dzien po owu udało:)

Zobacz załącznik 1044483Zobacz załącznik 1044484

Kochana, sens jest zawsze. Gdybym ja miała męża na miejscu, to przez cały rok na wszelki wypadek korzystałabym z jego seksualnych usług co dwa dni

@adzik @RoseGold dzięki bo się pidlamalam ta zmiana grafiku. W dodatku gardło mam id klimy tak załatwione że brzmie jak stara pijaczka [emoji23][emoji23]

Martwi mnie też co innego że skoro teraz testy są pozytywne to nie jest za późno na owu (17,18 dc) skoro biorę clo? Nie powinna być wcześniej??

reklama
A ja dziewczyny zaraz oszaleje . Już miałam prolaktyne w normie i teraz w 2 dc zrobiłam badanie i uwaga ale jest ponad normę . No ku... za tydzień mam endo i gin w klinice ale to właśnie będzie monitoring do IUI a ja mam tak wysoka PRL. Fakt nie wyspalam się ale to chyba aż taka wysoka nie powinna być . Wynik 575 przy normie do 496.

Do góry