Właśnie jeśli się karmi to się chudnie. Ja z synem nie mogłam karmić w ogóle i była dupa blada [emoji26]Świetnie [emoji4] jeżeli karmisz piersią, to waga będzie dalej ładnie spadała. Ja jestem mega zaskoczona tym, jak łatwo się zrzuca kg po porodzie [emoji16]
reklama
Byłam u lekarza mojej rodzinnej. Nic nie może mi dać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja się złamie. Mogę apap i termofor na plecy. I to wszystko [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a boli prawdopodobnie przez duży biust [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem zalamana. Nie śpię przez te plecy boli w chu... j
O nieee, przecież Ty się umęczysz [emoji53] spróbuj może z jakimiś masażami, czy coś.. Na pewno coś się da z tym zrobić [emoji6]Byłam u lekarza mojej rodzinnej. Nic nie może mi dać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja się złamie. Mogę apap i termofor na plecy. I to wszystko [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a boli prawdopodobnie przez duży biust [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem zalamana. Nie śpię przez te plecy boli w chu... j
U
użytkownik 176
Gość
Na to nie patrz, u mnie ciągle mówili, że będzie duży, że na pewno ponad 4kg urodzę, a miał 3440 i 52cm. Na tym etapie wszystko się jeszcze zmienia, przygotuj 56, kilka sztuk nawet 50 i coś z 62, żebyś była na każdą ewentualność przygotowana [emoji6]Ja właśnie stwierdziłam co do ubranek, że skoro byłam na usg w 16+5, a udo moje maleństwo ma na 16+2 to znaczy, że będzie mała i mogę śmiało robić wyprawkę na 56 [emoji23]
Właśnie dwa komplety tych 50 też już mam, może dokupię ze dwa i starczy [emoji6] reszta 56/62. A powiedz ile Marcelek pochodził w tych najmniejszych?Na to nie patrz, u mnie ciągle mówili, że będzie duży, że na pewno ponad 4kg urodzę, a miał 3440 i 52cm. Na tym etapie wszystko się jeszcze zmienia, przygotuj 56, kilka sztuk nawet 50 i coś z 62, żebyś była na każdą ewentualność przygotowana [emoji6]
Isasza4444
Fanka BB :)
Witam się i ja,
Dni lecą mugusiem.
@RoseGold ja zostanę tu z Tobą raczej się nastawiam że nici będą do końca roku, po nowym roku ruszymy bardziej. Teraz nawet ciężko mi m złapać bo się mijamy.
@Kotmonika87 super, gratuluję, Pięknie widać krechy.
Kocham słuchać o waszych wyprawkach [emoji16][emoji106]
Dziś 14dc wg apki owulacje, wg testów ni huhu, zresztą to bez różnicy bo nawet nie ma szans na przytulanki. Nie umiem określić jak się czuje bo bardziej jestem zmęczona maratonem w pracy, ale dam radę [emoji106]
Dni lecą mugusiem.
@RoseGold ja zostanę tu z Tobą raczej się nastawiam że nici będą do końca roku, po nowym roku ruszymy bardziej. Teraz nawet ciężko mi m złapać bo się mijamy.
Dziś 14dc wg apki owulacje, wg testów ni huhu, zresztą to bez różnicy bo nawet nie ma szans na przytulanki. Nie umiem określić jak się czuje bo bardziej jestem zmęczona maratonem w pracy, ale dam radę [emoji106]
Niestety nie zawsze, ja kilka miesięcy karmiłam piersią i tylko tyłam[emoji31]Właśnie jeśli się karmi to się chudnie. Ja z synem nie mogłam karmić w ogóle i była dupa blada [emoji26]
Współczuje Ci strasznie[emoji17] może faktycznie bierz ten Apap? Może po jakimś czasie będzie lepiej?Byłam u lekarza mojej rodzinnej. Nic nie może mi dać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja się złamie. Mogę apap i termofor na plecy. I to wszystko [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a boli prawdopodobnie przez duży biust [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem zalamana. Nie śpię przez te plecy boli w chu... j
Ja do końca roku to chyba nawet nie będę się starać. Teraz jest cień (cień, bo działaliśmy tylko na 3-4 dni przed owu) szansy, ale i tak modlę się, żeby nic nie wyszło ze względu na operację. Później z kolei będę zaraz po operacji i tez nie ma szans[emoji17] ja już się pogodziłam, ze naturalnie nie zajdę...Witam się i ja,
Dni lecą mugusiem.
reklama
Dobry wieczór.
Myślałam, ze zasiądę z mamą do gry planszowej i spędzimy miło wieczór, a tu młodsza córka wyskoczyła z temperatura 39st[emoji31] cały dzień narzekała na ból brzucha i głowy, teraz się nasiliło, leki nie działają, temperatura nie spada[emoji53] zastanawiam się, czy nie jechać na dyżur
Myślałam, ze zasiądę z mamą do gry planszowej i spędzimy miło wieczór, a tu młodsza córka wyskoczyła z temperatura 39st[emoji31] cały dzień narzekała na ból brzucha i głowy, teraz się nasiliło, leki nie działają, temperatura nie spada[emoji53] zastanawiam się, czy nie jechać na dyżur
Podziel się: