Ja mam taką dziurę w głowie że nie pamiętam czy się odzywalam po wizycie [emoji23] nasza mała już całkiem duża wyrosła i czuję już ruchy choć to bardzo wcześnie
ale są w miarę regularnei bardzo delikatne także wiem że to to.
Dostałam aspargin na te moje Skurcze i mam dużo leżeć. Ale wszystko jest okej, mam nadzieję że nic jej już nie wyrośnie między nogami bo wszystko mamy różowe i mnóstwo sukienek.
Paola tak się cieszę że jest szansa na tą waszą dziewczynkę bo wiem że bardzo tego chciałaś [emoji3590]
Rosegold współczuję wam naprawdę tych perypetii samochodowych bo ja to bym chyba usiadła i zaczęła płakać, będziesz się jeszcze musiała przez ich debilizm męczyć po sądach.
Marta a ty z całą pewnością dasz radę! Taka silna babka ogarnie bardzo wiele i podziwiam cie za to.
Olineekg a co u was? I jak dziewczyny u was z tymi ruchami? Ja już się zastanawiałam czy to nie za wcześnie ale podobno tak może być
Detektora już nie używam bo jest o kant d... rozbić i łapie mi tętno małej na 2-3 sekundy! Musze go sprzedać.
No i muszę częściej tu bywać ale te dni mi tak szybko lecą, pytałam lekarza o poród ale kazał mi się skupić na ten moment na tym żebyśmy nie urodzili za wcześnie i powiedział że jakoś damy radę [emoji16] zobaczymy. Ciekawe czy mój wzrost nie jest wskazaniem do cc.. Muszę poczytać.
Zobacz załącznik 1042253