Isasza4444
Fanka BB :)
@Olineekg dzięki, choć ja na teraz nadziei nie mam. Raczej chyba już psychicznie się nastawiam że trzeba będzie pykac monitoring i zastrzyki, ale to podobnie jak @RoseGold sytuacja dop ruszy po nowym roku. Grudzień raczej totalnie skreślam bo zawsze mam napięty grafik, a jeszcze święta i urlopy i nie sądzę żebym się złapała z dr choćby na regularny monitoring. Jeszcze zobaczę co dr powie na kolejnej wizycie bo po 20tym i tak będę musiała iść po leki żeby nie stracić tej regularnosci cykli która wreszcie udało się uzyskać. Tez w sumie niewiem ile można stosować clo i dupka ( w sensie ile cykli) ??!!
Po prostu jak podjęłam decyzję o 2gim dziecku to jakoś uwierzyłam że może uda się bez leczenia i w miarę szybko i tak mi to weszło że teraz jakbym się zderzył że ściana, teraz leci 8 Mac starań a będzie ich jeszcze kilka. Muszę po prostu przestawić myślenie.
Dzisiaj jeszcze nocka i wreszcie będzie dzień wolny, aczkolwiek czuje ze padne ryjem na panele [emoji23][emoji23] potem mam kolejne nocki ale potem miodzio lodzio będę miała 5 dni wolnych pod rząd, już się nie mogę doczekać [emoji106]
Po prostu jak podjęłam decyzję o 2gim dziecku to jakoś uwierzyłam że może uda się bez leczenia i w miarę szybko i tak mi to weszło że teraz jakbym się zderzył że ściana, teraz leci 8 Mac starań a będzie ich jeszcze kilka. Muszę po prostu przestawić myślenie.
Dzisiaj jeszcze nocka i wreszcie będzie dzień wolny, aczkolwiek czuje ze padne ryjem na panele [emoji23][emoji23] potem mam kolejne nocki ale potem miodzio lodzio będę miała 5 dni wolnych pod rząd, już się nie mogę doczekać [emoji106]