reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny, ostatnio przepadłam w macierzyństwie i nie było czasu tu do Was zajrzeć. Mały już łapie z nami dużo kontaktu, więc szkoda mi czasu na siedzenie z telefonem w ręku w czasie, kiedy on się do mnie szeroko śmieje i gada po swojemu [emoji4] u nas ogólnie wszystko w porządku, ja od dziś zabrałam się na ćwiczenia w domu w czasie Marcela południowej drzemki i oby motywacja nie opadła zbyt szybko, bo chciałabym zrzucić jeszcze z 15kg [emoji85]

Widziałam wyżej, że pisałyście o sprawach kościelnych, ja byłam załatwić chrzest na drugi dzień świąt i ogólnie myślałam, że będzie problem, bo mamy tylko ślub cywilny, ale trafiłam na super księdza, który nie widział w tym żadnego problem i wszystko załatwione [emoji4]Zobacz załącznik 1041761

Jak patrzę na to Twoje cudo to jeszcze bardziej nie mogę doczekać sie mojego synusia [emoji7][emoji7][emoji7] korzystajcie z tego czasu razem jak najwiecej! To musi być piękny czas [emoji5] No i życzę powodzenia w zrzucaniu wagi! Trzymam kciuki [emoji9]

reklama
O masakra! Mam nadzieje, że los się w końcu do Ciebie uśmiechanie bo można się załamać jak ciagle coś jest nie tak.. a u Ciebie ostatnio faktycznie ciagle coś się sypie [emoji17] kurczę w końcu musi być dobrze, zawsze po takim złym okresie przychodzi lepszy czas i mam nadzieje, że u Ciebie wszystko szybciutko się porozwiązuje [emoji5]
Pamiętaj, że zdrówko jest najważniejsze [emoji9]
A co do tego Twojego samochodu to jestem w szoku ile to wszystko trwa i w ogole. Ja tez mam zawsze takie szczęście do samochodów, że ciagle się coś psuje..masakra, człowiek ciagle w stresie jak samochód potrzebny do pracy trzeba dojechać. Teraz jak siedzę w domu to mam spokój i mam to gdzieś czy znowu się zepsuje, jeżdżę tylko do lekarza wiec w końcu samochodem nie muszę się przejmować.. hmmm kochana, może to jest jakieś rozwiązanie dla Ciebie również? [emoji23]
Nigdy bym nie przypuszczała, ze z naprawa tego samochodu może być tyle problemów i ze tyle czasu bede musiała czekać[emoji31] Zakładałam góra tydzień. A tu już piąty leci...
Ja niestety potrzebuje samochodu nawet jeśli nie miałabym uczelni itd[emoji17] takie uroki mieszkania na wsi[emoji17]
Ale przed chwila leciała w radiu reklama, ze wraca Lease&Drive z wpłata własna 0% (promocja skończyła się 31.10 i czekaliśmy na info czy jeszcze wróci), wiec może to jakiś dobry znak...

Nie mogę patrzcie dziewczyny co to w internatach można znalezdz [emoji23][emoji23][emoji23] padłam
IMG_4301.JPG

Nigdy bym nie przypuszczała, ze z naprawa tego samochodu może być tyle problemów i ze tyle czasu bede musiała czekać[emoji31] Zakładałam góra tydzień. A tu już piąty leci...
Ja niestety potrzebuje samochodu nawet jeśli nie miałabym uczelni itd[emoji17] takie uroki mieszkania na wsi[emoji17]
Ale przed chwila leciała w radiu reklama, ze wraca Lease&Drive z wpłata własna 0% (promocja skończyła się 31.10 i czekaliśmy na info czy jeszcze wróci), wiec może to jakiś dobry znak...

Przesada z ta naprawa . Ja tez mam audi troszkę starszy model i odpukać jest bezawaryjne . Fakt troszkę w nim wymieniliśmy rzeczy ale zadowolona jestem i nie chce wymieniać na inna markę. Mąż za to się upiera ze ja się uwzięłam na audi a on by już coś innego chciał. To chłop ma problem [emoji23]

@Kotmonika87 masakra współczuję, oby pediatra cis zadziałał bo szkoda męki waszej i dziecka. 3mam kciuki.

@RoseGold jeju oby to się wreszcie z tym autem powyjasnialo, niech ktoś rzetelny w końcu wam się trafi. Jak dziewczyny piszą że po wycięciu lepiej to nie zwlekaj tylko idź na zabieg. Dietę ja sama powinnam mieć bo od jedzenia tlusto, niezdrowo, plus alkohol i energole miewam bóle już chyba wszystkiego wątroby, woreczka, trzustki, jeśli.. Dodatkowo ja mam wiecznie przekroczony cholesterol i ogólnie powinnam mieć dietę, ale zazwyczaj 2,3 dni jem ładnie i potem znowu [emoji527] ja kocham jedzenie i drineczki i to mnie gubi [emoji2957] gdzie ta moja silna wola...
Współczuję corci, oby jej pomogli. Daj znać jak będziesz po wizycie.

@MartaSx bardzo dobrze [emoji106] zgadzam się z wpisami, często kobieta im więcej ma na głowie tym lepiej sobie radzi. Ja mocno wierzę w Ciebie [emoji16]

@paola425 i dobrze będziesz zgrabniutka do końca [emoji16]a pewnie odpoczywaj ile wlezie.

Dziewczyny u nas od rana szaro buro i mulaco, no mam takiego lenia że aż sama się wściekłam. Mam nadzieję że po południu zmieni się ciśnienie i mnie wena weźmie. Tymbardziej że jakoś teraz zaczynam 8 czy 9 nocek z 1 dniem przerwy... Ale co ja nie dam rady?? [emoji2957]

@Kotmonika87 masakra współczuję, oby pediatra cis zadziałał bo szkoda męki waszej i dziecka. 3mam kciuki.

@RoseGold jeju oby to się wreszcie z tym autem powyjasnialo, niech ktoś rzetelny w końcu wam się trafi. Jak dziewczyny piszą że po wycięciu lepiej to nie zwlekaj tylko idź na zabieg. Dietę ja sama powinnam mieć bo od jedzenia tlusto, niezdrowo, plus alkohol i energole miewam bóle już chyba wszystkiego wątroby, woreczka, trzustki, jeśli.. Dodatkowo ja mam wiecznie przekroczony cholesterol i ogólnie powinnam mieć dietę, ale zazwyczaj 2,3 dni jem ładnie i potem znowu [emoji527] ja kocham jedzenie i drineczki i to mnie gubi [emoji2957] gdzie ta moja silna wola...

@MartaSx bardzo dobrze [emoji106] zgadzam się z wpisami, często kobieta im więcej ma na głowie tym lepiej sobie radzi. Ja mocno wierzę w Ciebie [emoji16]

@paola425 i dobrze będziesz zgrabniutka do końca [emoji16]a pewnie odpoczywaj ile wlezie.

Dziewczyny u nas od rana szaro buro i mulaco, no mam takiego lenia że aż sama się wściekłam. Mam nadzieję że po południu zmieni się ciśnienie i mnie wena weźmie. Tymbardziej że jakoś teraz zaczynam 8 czy 9 nocek z 1 dniem przerwy... Ale co ja nie dam rady?? [emoji2957]
Po wizycie tak naprawdę leczenie bez zmian prawdopodobnie prócz oskrzeli dołączyła się krtan . Zostawiła antybiotyk, zwiększyła leki ,inhalacje i mamy wrócić w piatek

Po wizycie tak naprawdę leczenie bez zmian prawdopodobnie prócz oskrzeli dołączyła się krtan . Zostawiła antybiotyk, zwiększyła leki ,inhalacje i mamy wrócić w piatek
Mam nadzieję w takim razie że zwiększenie dawki pomoże i to możliwie jak najszybciej.
Mojemu synkowi ost gardelko siadlo ale narazie uniben daje rade i jest lepiej.

Przesada z ta naprawa . Ja tez mam audi troszkę starszy model i odpukać jest bezawaryjne . Fakt troszkę w nim wymieniliśmy rzeczy ale zadowolona jestem i nie chce wymieniać na inna markę. Mąż za to się upiera ze ja się uwzięłam na audi a on by już coś innego chciał. To chłop ma problem [emoji23]

Ja tez jestem absolutna fanka audi, to już nasze drugie i najchętniej nic bym nie zmieniała[emoji173]️ a mój mąż tak samo jak Twój :p już od dłuższego czasu mi jęczy, ze przy następnym samochodzie zmieniamy markę[emoji17]
A wracając jeszcze do naszego obecnego samochodu to jemu tez nic nie dolegało. Jakaś tam pompa adblue była wymieniona i tyle, zero problemów. Wiec ogólnie byłam i dalej jestem z niego zadowolona. No a zaistniała sytuacja nie jest winą samego samochodu, tylko raczej „konowałów”, na których trafiliśmy i trzeba teraz ratować sytuacje[emoji53]

W diecie, która stosuje teraz i która powinnam stosować po zabiegu, najbardziej boli mnie to, ze nie można jeść żółtek (kocham jajka[emoji25]), sera żółtego, czekolady i pic alkoholu[emoji23] inne obostrzenia bym zniosła[emoji23] zobaczymy jak to będzie, może po jakimś czasie tez będę mogła sobie pozwolić na więcej rzeczy, na to liczę[emoji85]
No i mam nadzieje, ze napotka mnie efekt uboczny w postaci lecących w dół kilogramów :D
Czekam na wyniki moczu córki, najpierw zobaczymy czy tam się coś dzieje.

reklama
W diecie, która stosuje teraz i która powinnam stosować po zabiegu, najbardziej boli mnie to, ze nie można jeść żółtek (kocham jajka[emoji25]), sera żółtego, czekolady i pic alkoholu[emoji23] inne obostrzenia bym zniosła[emoji23] zobaczymy jak to będzie, może po jakimś czasie tez będę mogła sobie pozwolić na więcej rzeczy, na to liczę[emoji85]
No i mam nadzieje, ze napotka mnie efekt uboczny w postaci lecących w dół kilogramów :D
Czekam na wyniki moczu córki, najpierw zobaczymy czy tam się coś dzieje.
Ooo ser żółty zniose choć hmm pizza bez sera, ale jajka ( ubostwiam), czekolada i alkohol.... Ciężko.
A za ile będą wyniki?

Do góry