reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ooo ser żółty zniose choć hmm pizza bez sera, ale jajka ( ubostwiam), czekolada i alkohol.... Ciężko.
A za ile będą wyniki?

A ja całe życie ser żółty dodawałam wszędzie, oczywiście taki zapiekany... będę tęsknić[emoji17]

Wyniki już są w necie, mocz bez szału, ale bez tragedii. Na razie damy jej furaginę i obserwujemy do jutra czy ogólne samopoczucie się nie pogarsza (dzisiaj cały dzień przespała). Biedna[emoji17]

reklama
Hej dziewczyny. Zła jestem na maksa. Zapisałam się na logopedie ale listopad i połowa grudnia mam co weekend uczelnie. I teraz w niedzielę jadę a że m w wojsku musi jechać po moja mamę. Powiedzcie że dam radę. Ja jestem trochę zalamana tymi co tygodniowymi zjazdami. Co prawda prawie cały styczeń będzie wolny.

Hej dziewczyny. Zła jestem na maksa. Zapisałam się na logopedie ale listopad i połowa grudnia mam co weekend uczelnie. I teraz w niedzielę jadę a że m w wojsku musi jechać po moja mamę. Powiedzcie że dam radę. Ja jestem trochę zalamana tymi co tygodniowymi zjazdami. Co prawda prawie cały styczeń będzie wolny.
Oczywiście, że dasz radę [emoji4] kto jak nie Ty! Ja Cię mega podziwiam, silna babka z Ciebie [emoji6]

Dasz radę! Na początku faktycznie trochę tłoczno ze zjazdami, ale później będziesz miała luźniej

@MartaSx ja nie mam wątpliwości że dasz radę [emoji106]

@RoseGold bidulka, ale pospala to napewno i sił nabierze. Dobrze ze wyniki nie są jakieś mega źle.

Ja dziś lecę na "marchwiance" bo mnie zoladki bolą [emoji29]

To możemy sobie przybić piątkę, bo na dziś tylko przetarte warzywa[emoji85] może zaszaleje i na kolacje zjem białko jajka[emoji23]

I wiecie co? Dzwonił do mnie mechanik tak z godzinę temu. Ponoć w moim samochodzie nie było nic ruszone, żadna śruba nie była nawet odkręcona (oficjalna wersja była taka, ze jest wszystko wymienione, jedynie czekają na termin do jakiegoś czlowieka, który zsynchronizuje nowe części z komputerem). Wiec po prostu opadły mi witki.

Dzięki dziewczyny [emoji7]
To możemy sobie przybić piątkę, bo na dziś tylko przetarte warzywa[emoji85] może zaszaleje i na kolacje zjem białko jajka[emoji23]

I wiecie co? Dzwonił do mnie mechanik tak z godzinę temu. Ponoć w moim samochodzie nie było nic ruszone, żadna śruba nie była nawet odkręcona (oficjalna wersja była taka, ze jest wszystko wymienione, jedynie czekają na termin do jakiegoś czlowieka, który zsynchronizuje nowe części z komputerem). Wiec po prostu opadły mi witki.
No co Ty? Masakra ale bym im tam dała, odzustom jednym. Nic nie zrobili i tyle czasu auto stało.

reklama
Do góry