reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Moja durna księgowa wysłała z3 sprawdziłam.

Sprawdziłam też koszt badań kurde ponad 100zl wydam [emoji848]
Mam zrobić HBS i przeciw ciała anty RHD plus morfologia i mocz. Myślę czy do rodzinnej nie pójdę po skierowanie ale pewnie mi nie da. Ciągle on niej coś zule.
Uuu to może nadal będę chodziła też na nfz [emoji23] A powiedz mi, glukozę w którym tygodniu robiłaś?

reklama
A dzień po jakie są szanse ? Chłopczyk czy dziewuszka u Ciebie.
Nie załamuje się, spodziewałam się owu tak jak w poprzednim cyklu w 16 dniu A nie w 13 dc
. Kolejne cykle będą moje :D
moze sie jakis srodowy plemiczek zaplatal. W sumie to 4 dni. Niby nasienie sednio zyje 3, a rekordowo 7. A noż jakiś żołnierz rambo się przyplątał. Kiedyś byłam na monitoringu owu i jeden gin mi powiedział, że on tu widzi, że jeszcze dzisiaj będzie w czwartek. Prawie tydzień potem we wtorek byłam u drugiego i mi powiedział, że to dziś. cuda cuda.

A dzień po jakie są szanse ? Chłopczyk czy dziewuszka u Ciebie.
Nie załamuje się, spodziewałam się owu tak jak w poprzednim cyklu w 16 dniu A nie w 13 dc
. Kolejne cykle będą moje :D
Niby po owu mówią że na chłopca.
Ja miałam niby kilka godzin przed i synek.
Popieram wpisy z owu bywa różnie, warto próbować, ogromny sukces że ta owu jest [emoji106][emoji16]

moze sie jakis srodowy plemiczek zaplatal. W sumie to 4 dni. Niby nasienie sednio zyje 3, a rekordowo 7. A noż jakiś żołnierz rambo się przyplątał. Kiedyś byłam na monitoringu owu i jeden gin mi powiedział, że on tu widzi, że jeszcze dzisiaj będzie w czwartek. Prawie tydzień potem we wtorek byłam u drugiego i mi powiedział, że to dziś. cuda cuda.
Oby waleczny przeżył:p już męża wymexzyla zobaczymy za dwa tyg

Uuu to może nadal będę chodziła też na nfz [emoji23] A powiedz mi, glukozę w którym tygodniu robiłaś?
Coś koło 26 tc. Jak masz możliwość to chodź na NFZ tez. Ja tak na początku robiłam ale mi się jeździć nie chciało. Bo ten na NFZ to na starolece.

Tylko nie wiem po co mam robić te przeciwciała, to coś z ko fliktem serio logicznym skoro ja mam dodania krew i m też.

Ostatnia edycja:
reklama
Też nie wiem po co, bo to się robi jak kobieta ma - a facet +. Ja mam 0rh+ moj ma brh- ciekawe co mi powie gin. Hahhahahaha niketore badania na nfz nie maja sensu. Ja nie wiem co cholere to istnieje. Patrze na Neurlogow... 215 dni kolejka najblizsza wizyta 27 maja XD... to ja juz bede w drugiej ciazy pewnie... No nic jak to mawiają płać i płacz, jak chcesz od ręki.

Do góry