reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej Wam, też mam problem z aplikacją :/ odinstalowałam, zainstalowałam ponownie, ale nadal ten sam komunikat i przekierowuje mnie na jakąś inną apkę tak jak u @młoda1994. Serio trzeba to instalować? :/

Hej Wam, też mam problem z aplikacją :/ odinstalowałam, zainstalowałam ponownie, ale nadal ten sam komunikat i przekierowuje mnie na jakąś inną apkę tak jak u @młoda1994. Serio trzeba to instalować? :/
Tak ja zainstalowałam i powiem Ci ze nawet fajna aplikacja. Później jak ja zainstalujesz a będziesz chciała wstawiać zdjęcia to musisz założyć konto na tej aplikacji. Jeśli nie założysz nie będziesz mogła wstawiać zdjęć.

Ale jak zainstalujesz ta nowa aplikacje to ta stara baby boom możesz odinstalować normalnie.

Tak ja zainstalowałam i powiem Ci ze nawet fajna aplikacja. Później jak ja zainstalujesz a będziesz chciała wstawiać zdjęcia to musisz założyć konto na tej aplikacji. Jeśli nie założysz nie będziesz mogła wstawiać zdjęć.

Ale jak zainstalujesz ta nowa aplikacje to ta stara baby boom możesz odinstalować normalnie.
Jenyyy i po co tak utrudniać życie? :( Ta apka była spoko.. nie lubię miliona innych. Ale no skoro nie mam wyjścia to instaluję :o

Hej Wam [emoji5] mi jak narazie działa apka aczkolwiek od jakiegoś czasu mam tak, że mnie co jakiś czas wylogowuwuje i później tez jakieś komunikaty mi się wyświetlają jak chce się zalogować znów. Pewnie mnie też nie ominie ta nowa apka [emoji39] kurczę ale tutaj mam zapamiętane hasło i hmmm za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć [emoji23]

Hej Wam [emoji5] mi jak narazie działa apka aczkolwiek od jakiegoś czasu mam tak, że mnie co jakiś czas wylogowuwuje i później tez jakieś komunikaty mi się wyświetlają jak chce się zalogować znów. Pewnie mnie też nie ominie ta nowa apka [emoji39] kurczę ale tutaj mam zapamiętane hasło i hmmm za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć [emoji23]
Wejdź w przeglądarkę internetową i w prawym górnym rogu powinnaś mieć takie 3 kropki wejdź w to i powinno pisać coś takiego jak hasła wejdziesz w to i tam będziesz miała wszystkie hasła które masz zapisane w telefonie i spisz sobie hasło na kartkę i zainstaluj sobie nową apke i wpisz to hasło które masz a nie pamiętasz. Ja tak zrobiłam. Również nie pamiętałam hasła.
Przepraszam jak wejdziesz w te 3 kropki najpierw musisz dać ustawienia a dopiero później hasła.

Wrr zainstalowałam to i jestem zła :D beznadziejna ta apka, w ogóle mi się nie podoba :( a żeby dodać zdjęcie trzeba tworzyć dodatkowe konto, no co za shit. Mam nadzieję, że te problemy a apką BB to chwilowe, bo na tej nowej nie wytrzymam, a z kompa też mi się nie najlepiej się korzysta z forum :D

reklama
Wrr zainstalowałam to i jestem zła :D beznadziejna ta apka, w ogóle mi się nie podoba :( a żeby dodać zdjęcie trzeba tworzyć dodatkowe konto, no co za shit. Mam nadzieję, że te problemy a apką BB to chwilowe, bo na tej nowej nie wytrzymam, a z kompa też mi się nie najlepiej się korzysta z forum :D
Przyzwyczaisz się. Ja już ogarnęłam ta apke. Ale jak ci się nie podoba to możesz napisać do admina czy tamta stara apka będzie jeszcze działać.

Do góry