Wiesz co może dlatego że mi się jakiś czas temu zaktualizowałaAha bo ja weszłam na baby boom wyświetli mi się komunikat dałam ok i przekierowalo mnie na tą nową aplikacje. A przy starej aplikacji też mi pokazywało że aplikacja baby boom nie ma licencji czy coś takiego.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Aha. No nic ta nowa aplikacja też fajna. [emoji846]Wiesz co może dlatego że mi się jakiś czas temu zaktualizowała
Hej Wam, też mam problem z aplikacją :/ odinstalowałam, zainstalowałam ponownie, ale nadal ten sam komunikat i przekierowuje mnie na jakąś inną apkę tak jak u @młoda1994. Serio trzeba to instalować? :/
Kotmonika87
Mi teżHej Wam, też mam problem z aplikacją :/ odinstalowałam, zainstalowałam ponownie, ale nadal ten sam komunikat i przekierowuje mnie na jakąś inną apkę tak jak u @młoda1994. Serio trzeba to instalować? :/
młoda1994
Tak ja zainstalowałam i powiem Ci ze nawet fajna aplikacja. Później jak ja zainstalujesz a będziesz chciała wstawiać zdjęcia to musisz założyć konto na tej aplikacji. Jeśli nie założysz nie będziesz mogła wstawiać zdjęć.Hej Wam, też mam problem z aplikacją :/ odinstalowałam, zainstalowałam ponownie, ale nadal ten sam komunikat i przekierowuje mnie na jakąś inną apkę tak jak u @młoda1994. Serio trzeba to instalować? :/
Ale jak zainstalujesz ta nowa aplikacje to ta stara baby boom możesz odinstalować normalnie.
Jenyyy i po co tak utrudniać życie? Ta apka była spoko.. nie lubię miliona innych. Ale no skoro nie mam wyjścia to instalujęTak ja zainstalowałam i powiem Ci ze nawet fajna aplikacja. Później jak ja zainstalujesz a będziesz chciała wstawiać zdjęcia to musisz założyć konto na tej aplikacji. Jeśli nie założysz nie będziesz mogła wstawiać zdjęć.
Ale jak zainstalujesz ta nowa aplikacje to ta stara baby boom możesz odinstalować normalnie.
Olineekg
Hej Wam [emoji5] mi jak narazie działa apka aczkolwiek od jakiegoś czasu mam tak, że mnie co jakiś czas wylogowuwuje i później tez jakieś komunikaty mi się wyświetlają jak chce się zalogować znów. Pewnie mnie też nie ominie ta nowa apka [emoji39] kurczę ale tutaj mam zapamiętane hasło i hmmm za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć [emoji23]
młoda1994
Wejdź w przeglądarkę internetową i w prawym górnym rogu powinnaś mieć takie 3 kropki wejdź w to i powinno pisać coś takiego jak hasła wejdziesz w to i tam będziesz miała wszystkie hasła które masz zapisane w telefonie i spisz sobie hasło na kartkę i zainstaluj sobie nową apke i wpisz to hasło które masz a nie pamiętasz. Ja tak zrobiłam. Również nie pamiętałam hasła.Hej Wam [emoji5] mi jak narazie działa apka aczkolwiek od jakiegoś czasu mam tak, że mnie co jakiś czas wylogowuwuje i później tez jakieś komunikaty mi się wyświetlają jak chce się zalogować znów. Pewnie mnie też nie ominie ta nowa apka [emoji39] kurczę ale tutaj mam zapamiętane hasło i hmmm za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć [emoji23]
Przepraszam jak wejdziesz w te 3 kropki najpierw musisz dać ustawienia a dopiero później hasła.
Wrr zainstalowałam to i jestem zła beznadziejna ta apka, w ogóle mi się nie podoba a żeby dodać zdjęcie trzeba tworzyć dodatkowe konto, no co za shit. Mam nadzieję, że te problemy a apką BB to chwilowe, bo na tej nowej nie wytrzymam, a z kompa też mi się nie najlepiej się korzysta z forum
reklama
młoda1994
Przyzwyczaisz się. Ja już ogarnęłam ta apke. Ale jak ci się nie podoba to możesz napisać do admina czy tamta stara apka będzie jeszcze działać.Wrr zainstalowałam to i jestem zła beznadziejna ta apka, w ogóle mi się nie podoba a żeby dodać zdjęcie trzeba tworzyć dodatkowe konto, no co za shit. Mam nadzieję, że te problemy a apką BB to chwilowe, bo na tej nowej nie wytrzymam, a z kompa też mi się nie najlepiej się korzysta z forum
Podziel się: